ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Maia Morgenstern, amendată în trafic. Gestul polițistului care a scos-o din minți

Avatar

Publicat

pe

Maia Morgenstern a fost amendată, duminică seară, de către un agent de la Poliţia Rutieră. Actriţa s-a arătat de-a dreptul “mânioasă” de modul în care s-au petrecut lucrurile. Explicaţiile date de aceasta pe Facebook au atras atenţia fanilor.

Ce a făcut Maia Morgenstern de a fost amendată în trafic

Maia Morgenstern se afla, duminică seară, la volanul maşinii sale, când a fost oprită pe Calea Victoriei de către un poliţist. După ce a fost trasă pe dreapta, actriţa şi-a pus masca şi a început să explice situaţia agentului de la Rutieră. Ce s-a întâmplat mai departe povesteşte chiar actriţa pe contul său de Facebook.

„Sunt mânioasă. După spectacol m-am dus acasă, cu mașina. Puțin după ora 22. Victoriei colț cu Elisabeta. Conduceam prudent, pentru că obosită, pentru că în seara caldă de vară erau mulți pietoni la plimbare. M-a oprit o mașină de poliție. Am oprit, am pus masca de protecţie, am deschis geamul. Agentul s-a apropiat. Fără mască. „Actele!” Am prezentat actele imediat și fără să întreb nimic.

Nu mă știam vinovată cu nimic, nu aveam chef de discuții cu un necunoscut care nu poartă mască. M-a întrebat „De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți.” Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, cu… se codea: să treacă mai departe, să se oprească, să se întoarcă”, a scris aceasta.

Maia Morgenstern, amendată în trafic. Gestul polițistului care a scos-o din minți

Actriţa, deranjată de faptul că poliţistul nu purta mască sanitară

În plină pandemie de coronavirus, un agent de la Poliţia Rutieră a refuzat să poarte masca de protecţie pe motiv că se afla în aer liber.

Advertisement

„Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam. Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă. „Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare?” „Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…” „Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda…” Foarte bine. Voi plăti amenda. Dacă greșești, plătești. Fără ironie. În rest… prevenție, prudență, omenie… hai! Stăm cu mască.

P.S. Later edit, sau cum se cheamă: Evident că s-a aplicat întocmai legea și nu am beneficiat de niciun fel de” înțelegere „: mi-a fost ridicat și talonul. Nu am niciun comentariu, nicio contestație de făcut. Așa spune legea.Și chiar sunt bucuroasă pentru asta: pot spune exact cum s-a petrecut.
P1.S1. Am plătit amendă, a scris celebra actriţa.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *