ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Logodna Monicăi Gabor, considerată păcat în faţa preotului!

Telenovela presupusei logodne a Monicăi Gabor cu miliardarul chinez Mr. Pink continuă zilele acestea.

Avatar

Publicat

pe

Telenovela presupusei logodne a Monicăi Gabor cu miliardarul chinez Mr. Pink continuă zilele acestea. În vreme ce fanii o felicită, preoţii spun că gestul făcut demonstrează că şi-a revenit complet după moartea mamei sale…

După ce Monica a readus în discuţie zvonurile referitoare la logodna lor prin cuvinte cu dublu sens şi fotografii, admiratorii s-au grăbit să o felicite pentru schimbarea din viaţa ei. Dacă Matei Miko, cel care i-a fost naş la prima căsătorie şi manager, nu vrea să discute despre acest subiect, preoţii susţin însă că, dacă fosta doamnă Columbeanu a făcut, într-adevăr, acest pas acum, e un lucru de condamnat.

„Nu e indicat ca după piederea unei rude de gradul 1 să faci logodna mai devreme de trei luni, la noi în Moldova aşa se procedează. Din câte ştiu, doamna despre care îmi spuneţi a suferit foarte tare după pierderea mamei ei, aşa că această logodnă arată că a depăşit această suferinţă. Pare un fel de «Morţii cu morţii şi viii cu viii», cum se spune în popor. În tot cazul, nu e cuviincios…”, a declarat, pentru „ring”, părintele Gheorghe Bogdan.

Monica îşi doreşte siguranţă Surse din preajma Monicăi susţin însă că inelul de logodnă afişat de vedetă în pozele postate pe contul ei de socializare nu ar avea o altă semnificaţie decât aceea de accesoriu.

„Monica îşi doreşte foarte tare să oficializeze relaţia cu iubitul ei pentru că, într-adevăr, îl iubeşte, dar şi pentru că îşi doreşte un plus de siguranţă. Dar eu nu cred că e vorba, deocamdată, de o logodnă, ne-ar fi spus cu siguranţă acest lucru„, susţine o apropiată a vedetei. Emil Gabor a mai logodit-o şi acum două luni

Pe de altă parte, zvonurile referitoare la logodna Monicăi cu Mr. Pink nu au apărut acum, ci încă din luna august când presa a relatat despre faptul că vedeta ar fi primit inelul cu pricina de la iubitul ei. Mai mult chiar, la sfârşitul lunii septembrie, însuşi tatăl Monicăi a declarat, într-o emisiune a Antenei 1, că fiica lui s-ar fi logodit la Las Vegas şi chiar că ar fi însărcinată.

Advertisement

„S-au logodit. Se iubesc mult, el este un familist convins. Poartă cu mândrie inelul de la el, dar şi chinezul este foarte fericit că sunt împreună. (…) Eu aşa am înţeles, că Monica e însărcinată. Încă nu ştie dacă va avea băiat sau fată, este prea devreme, dar va face ecografie peste un timp”, susţinea, la momentul respectiv, Emil Gabor.

„Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare.”, MONICA GABOR

„Nu vreau să apar şi nu o voi face niciodată. Cu cât eşti mai discret, cu atât eşti mult mai fericit. Pur şi simplu nu este potrivit pentru mine să fiu în centrul atenţiei.”, Mr. Pink

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *