ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Locul superb unde poți să cumperi case la doar 1 euro. Există o singură condiție pe care trebuie s-o îndeplinești

Avatar

Publicat

pe

Știai că poți să îți cumperi case la doar 1 euro? Un loc superb din Europa oferă această oportunitate oamenilor. Ce condiție trebuie însă să respecți pentru a putea face o astfel de tranzacție?

Locul superb unde poți să cumperi case la doar 1 euro

Dacă vrei să cumperi case la doar 1 euro, atunci trebuie să mergi în Italia. Primăria unei localități din Sardinia oferă oportunitatea de a achiziționa case la doar 1 euro. Scopul este acela de a repopula zona.

Care este condiția însă? Pentru a putea să cumperi case atât de ieftine, trebuie să te muți acolo și să renovezi locația. Iar achizițiile au început deja. Un prim cumpărător este un designer american.

De asemenea, peste 1.000 de oameni din toată lumea se zbat să profite de această ofertă incredibilă. Iar asta în condițiile în care insula oferă plaje generoase, dar și peisaje de vis, fiind perfectă pentru o vacanță.

Locuri de vis unde poți achiziționa case extrem de ieftine

Și nu doar în Sardinia găsești case la doar 1 euro. Și într-o altă zonă de vis ofertele sunt de nerefuzat. Este vorba despre insula Sicilia, mai exact în satul pitoresc Petralia Soprana, arată observatornews.ro.

Aici există o oportunitate unică de a primi 5.000 de euro dacă decizi să te muți. La fel ca și în Sardinia, și în această zonă, autoritățile vor să încurajeze repopularea, păstrând totuși cultura și istoria unică.

Advertisement

Menționăm faptul că deși Italia este destinația preferată a multor persoane, există o serie de probleme aici. În ultimii ani, populația a scăzut semnificativ. Numeroși tineri au ales să se mute în orașe mai mari, având în vedere oportunitățile.

Drept urmare, în orașul Petralia Soprana mai sunt doar 2.992 de locuitori și mai bine de 50 de case nelocuite. În acest context, autoritățile au decis să ofere 5.000 de euro persoanelor care vor să se mute aici.

Există evident și niște condiții. Dacă accepți să primești cei 5.000 de euro ești obligat să cumperi o casă sau să o restaurezi. Vestea bună este însă că întreaga comunitate este una cât se poate de primitoare.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *