ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Legistii verifica daca Madalina a luat SIBUTRAMINA

IPOTEZA. Se complica lucrurile in cazul „Fetei cu parul de foc – sinucidere cu Furadan”?

Avatar

Publicat

pe

IPOTEZA. Se complica lucrurile in cazul „Fetei cu parul de foc – sinucidere cu Furadan”?

O nouă ipoteză de lucru ar putea ridica şi mai multe semne de întrebare în cazul Mădălinei Manole, decedată în condiţii suspecte pe 14 iulie a.c., când împlinea 43 de ani. E vorba de posibila existenţă în stomacul artistei a controversatei substanţe care i-a creat numeroase probleme şi „Briliantului”: SI-BU-TRA-MI-NA!

Zilele trecute prezentam, în exclusivitate, cele câteva semne de întrebare (privind cantitatea şi felul otrăvii) care, pentru anchetatori, încă persistă până la finalizarea celor două principale expertize, probe-cheie în dosarul „Sinuciderea Mădălinei Manole”. „ring” a intrat în posesia mai multor informaţii de primă mână, potrivit cărora medicii legişti verifică dacă, pe lângă Furadan, în stomacul Mădălinei s-ar fi putut afla şi celebra sibutramină.

„De la esofag până la stomac, totul era «vopsit»”
Dacă săptămâna trecută vă arătam ce aşteaptă anchetatorii (procurorii, în special) în cazul Mădălina Manole, de această dată vă putem spune şi ce aşteaptă… medicii legişti. Iată ce ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, o importantă personalitate din domeniu. „Nu ştiu cât ar mai putea dura analizarea tuturor probelor şi redactarea raportului medico-legal, pentru că acolo s-au luat «milioane» de probe. Intoxicaţia e certă, nu se pune problema. Şi nici asupra substanţei (Furadan – n.r.) nu sunt dubii. Problema e să vadă ce mai e pe lângă. Alte substanţe, inclusiv sibutramină. Ştiu că s-a ridicat şi problema asta, a sibutraminei. În rest, clar că este Furadan, că a fost ingestie, şi traseul: practic, de la esofag până la stomac, totul era «vopsit» în acea culoare inconfundabilă, un fel de roşu-violet”, ne-a declarat sursa noastră.

„Uneori, forţa sinucigaşilor e inimaginabilă”
Dacă procurorii încă au dubii asupra cantităţii de Furadan băute de victimă, sursa noastră ne-a declarat: „Cantitatea sigur a fost mare, pentru că, la finalul autopsiei, totul înăutru era colorat”. L-am întrebat pe interlocutor şi dacă Mădălina Manole putea să bea atât de mult Furadan… „E posibil, pentru că, uneori, forţa sinucigaşilor e inimaginabilă. Au parcă nişte energii ascunse care-i determină să facă ceea ce fac”.

O sinucidere indusă prin vrăjitorie?
Omul cu state vechi în investigarea cadavrelor şi a morţilor suspecte (crime, sinucideri etc.) are un punct de vedere extrem de interesant şi aparte (mai ales pentru un om de ştiinţă) în ce priveşte misterioasa moarte a Mădălinei Manole. Nici mai mult, nici mai puţin, acesta crede că n-ar fi exclus să fie o sinucidere indusă prin vrăjitorie, fapt care ar fi aproape imposibil de demonstrat şi de acceptat de şi prin mijloacele raţionaliste ale criminalisticii de la noi.

Citiţi mâine o altă ipoteză de lucru senzaţională în cazul morţii Mădălinei Manole!

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *