ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Laurenţiu Reghecampf, DECLARAŢIE-BOMBĂ despre posibila PLECARE de la Al Hilal: „Trebuie să-mi plătească BANI GREI!”

Avatar

Publicat

pe

Dublu câştigător al campionatului Ligii I, Laurenţiu Reghecampf şi-a propus, la sosirea la Al Hilal, să obţină toate trofeele. Acum însă se pregăteşte să-şi încheie aventura după numai nouă luni. Antrenorul în vârstă de 39 de ani a ratat finala Asia Champions League, Cupa Coroanei Prinţului, iar campionatul este compromis. Povestea este însă departe de a se fi încheiat…

În România, plecarea lui „Reghe” şi posibila lui sosire în Ghencea sunt subiectele zilei. Sătul, probabil, de atâtea presupuneri, Laurenţiu se hotărăşte să rupă tăcerea. „Oficial, nu am plecat şi încă nu-mi propun să plec de la Al Hilal. În presa din ţară au apărut o mulţime de prostii referitoare la maşina şi la mobila pe care le-aş fi încărcat pe vapor. Nu este nimic adevărat, iar dacă voi fi dat afară, cei de la Al Hilal ar trebui să-mi plătească bani grei… Până în acest moment, nu am negociat nici cu Steaua şi nici cu altă echipă. Am o misiune de încheiat aici şi abia peste două-trei zile vom putea discuta clar despre viitorul meu”, a declarat, în exclusivitate pentru „ring”, Laurenţiu Reghecampf, fără a preciza suma pe care arabii ar trebui să i-o achite în cazul rezilierii contractului. Aceasta se învârte însă în jurul cifrei de 3,75 milioane de dolari, după ce „Reghe” a fost remunerat, până în prezent, cu 1,25 milioane din salariul anual de 2,5 milioane. Românul semnase pe perioada 2014-2016, iar în cazul unei demiteri, Al Hilal urmează să-i plătească suma integrală până la data de 30 iunie 2016.

Arabii confirmă varianta demiterii

Site-ul oficial al clubului saudit anunţă că Reghecampf nu mai este managerul echipei. „Al Hilal îi mulţumeşte lui Laurenţiu Reghecampf pentru perioada petrecută pe banca echipei noastre”, se arată în comunicatul de presă. În 24 de partide în care a condus formaţia din Riad, „Reghe” a acumulat 13 victorii, 6 remize şi 5 înfrângeri. După demiterea preşedintelui Abdulrahman bin Musaad, cel care l-a adus la echipă pe român, acesta şi-a pierdut susţinerea din partea şeicilor. Se pare însă că Abdulrahman este cel care îi va plăti integral despăgubirile datorate de club lui Reghecampf.

Ciprian Panait, interimar

Advertisement

Secundul Ciprian Panait va fi antrenor interimar până la definitivarea negocierilor cu „Reghe”. Panait a făcut parte din stafful lui Al Hilal şi se ocupa, până acum, de echipa a doua a clubului. În vârstă de 37 de ani, a fost în trecut antrenor secund la Rapid şi preparator fizic la Timişoara, Vaslui şi CSMS Iaşi.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *