ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

L-a DAT AFARĂ! Halep, MUTARE INCREDIBILĂ înainte de EŞECUL de la Madrid!

Avatar

Publicat

pe

Numărul 2 mondial îşi modifică în permanenţă stafful pentru că încearcă să aibă lângă ea cei mai buni oameni, dar, după cum a declarat, românii îi sunt pe plac pentru că poate comunica mai bine cu ei.

Astfel, după cum a aflat „ring”, kinetoterapeutul portughez Carlos Miguel Sales a fost înlocuit cu un conaţional, Andrei Cristofor, cel care i-a fost alături tenismenei, anul trecut, la Roland Garros. Prima parte a anului 2015 a fost de excepţie pentru Simona Halep. Pentru prima dată în carieră, a câştigat un turneu din categoria Premier Mandatory, cel de la Indian Wells, unde a învins-o în finală pe Jelena Jankovici, primind şi un cec în valoare de 900.000 de dolari. Se întâmpla pe 22 martie.

A urmat turneul de la Miami, unde a ajuns până în semifinale, fiind învinsă de Serena Williams. Au fost două săptămâni extraordinare pe plan sportiv pentru Simona, care l-a avut, pentru aceste două turnee, în stafful ei pe Carlos Miguel Sales, un kinetoterapeut portughez. Și pentru că i-a mers bine pe plan fizic, Simona a decis să-l păstreze şi pentru turneul de la Stuttgart, a ajuns în semifinale, însă a acuzat dureri în zona spatelui.

Nu ştim motivul pentru care Simona a renunţat la Carlos Miguel Sales, la Madrid, apelând din nou la serviciile celor de Kintetic Sport & Medicine, din Bucureşti, clinică la care Halep a apelat și în trecut. Aici vin mai mulți tenismeni români să se recupereze după turnee, federaţia noastră de tenis având încheiat un contract pentru serviciile clinicii, care sunt la cele mai înalte standarde. Kinetoterapeutul este fan Rapid Kinetic Sport & Medicine i-a „furnizat” în permanenţă un kinetoterapeut care a însoţit-o în turnee, singura excepţie fiind perioada când Simona a apelat la Carlos.

Acum, cel care se ocupă de partea fizică, şi nu numai, este Andrei Cristofor. Un tânăr de 25 de ani care a mai fost în stafful Simonei şi anul trecut, chiar la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, unde constănţeanca a jucat finala. Un detaliu picant din viaţa kinetoterapeutului român – este fan al Rapidului, în timp ce Simona şi-a declarat simpatia faţă de Steaua. Andrei Cristofor are postate pe contul său de Facebook fotografii îmbrăcat în „alb-vişiniu”, dar şi alte imagini din care reiese că pe mâna lui a fost şi Daniel Niculae în perioada când era accidentat.

A rămas la Madrid

Advertisement

După eliminarea prematură de la Madrid, Simona a preferat să rămână în capitala Spaniei să-şi continue antrenamentele pentru că de săptămâna viitoare va participa la turneul de la Roma, unde anul trecut a ajuns până în turul 3. Garbine Muguruza, eliminată şi ea de la Madrid, a făcut „portretul-robot” al jucătoarei perfecte de tenis: „Forţa Serenei, viteza lui Halep şi mentalitatea Sharapovei. Pe scurt, cam aşa ar trebui să arate jucătoarea perfectă”. 3 turnee a fost portughezul Carlos Miguel Sales kinetoterapeutul Simonei Halep.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *