ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Kim Kardashian povestește plângând cum a fost torturată și jefuită într-un hotel

Avatar

Publicat

pe

Kim Kardashian a izbucnit în lacrimi când și-a amintit de jaful de la Paris. Ea se temea că sora ei, Kourtney, o va găsi moartă.

Vedeta în vârstă de 39 de ani s-a emoționat până la lacrimi în timpul unui interviu cu David Letterman, pentru noua serie Netflix, My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman.

Kim Kardashian a recunoscut că jaful de la Paris din 2016 a avut un efect devastator asupra ei. În acele momente dificile se temea că sora ei, Kourtney Kardashian, avea să o găsească fără suflare după ce intrușii au pătruns în camera ei de hotel.

Kim a spus că și-a luat în bagaje toate bijuteriile pentru Săptămâna Modei din Paris în acel an, lucru pe care „nu l-a mai făcut niciodată”.

Kim Kardashian se temea de un posibil viol

Fondatorul KKW Beauty a spus că, în timp ce stătea în camera de hotel, Kourtney ieșise cu singurul agent de securitate pe care îl aveau. În jurul orei 3 dimineața, a auzit pe cineva „urcând pe scări” și asta a făcut-o să simtă o „panică”, deoarece credea că „cineva este acolo să mă răpească”. Hoții au intrat în camera ei și i-au cerut să predea un inel pe care soțul ei Kanye West i-l dăruise cu doar câteva zile înainte.

Kim a izbucnit în lacrimi în timpul interviului, când și-a amintit momentul în care unul dintre tâlhari a „prins-o” și era îmbrăcată doar într-un halat de baie, deoarece se temea că va fi agresată.

„Nu știu de ce plâng, am mai vorbit despre asta…Mi-am spus: OK, urmează să fiu violată. Ca și afacere, asta se va întâmpla, pregătește-te. Așa am făcut și apoi m-a legat cu cătușe și mi-a pus bandă adezivă la gură la ochi”, a povestit Kim.

Advertisement

Kim Kardashian credea că sora ei o va găsi moartă

Vedeta a spus că o armă a fost îndreptată spre ea și în în acele momente se temea că Kourtney se va întoarce în camera de hotel și se va afla în pericol.

„M-am tot gândit la Kourtney, m-am tot gândit, de genul, va veni acasă și eu voi fi moartă în cameră și va fi traumatizată pentru tot restul vieții ei”, mărturisește ea.

Ștergându-și lacrimile, Kim i-a spus lui David: „În afară de acea mică sesiune de plâns, sunt complet bine. Chiar sunt”.

Acel jaf a făcut-o pe Kim Kardashian „cu adevărat paranoică” timp de aproximativ un an, iar casa ei avea „o jumătate de duzină” de paznici afară în acea perioadă. Abia după ce tâlharii au fost arestați, Kim a descoperit că aceștia o urmăreau de doi ani până să o jefuiască și că încercaseră deja să o atace anterior, dar Kanye West era alături de ea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *