ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Iulia Dumitru, iubita lui Bebe Cotimanis, primele declarații despre povestea lor de iubire. Cum s-au cunoscut cei doi. “Eu îl văd cel mai frumos bărbat”

Avatar

Publicat

pe

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, după ce actorul a divorțat de fosta soție.  Cei doi actori fac echipă nu doar acasă, ci și la teatru, locul în care s-au descoperit unul pe celălalăt. Iulia a vorbit pentru prima oară despre relația cu Bebe Cotimanis.

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la «Romeo și Julieta» și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început”, a spus Iulia Dumitru în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”.

La rândul său, actorul a mărturisit că a simțit-o pe Iulia ca fiind trimisă din partea mamei lui.

„Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi. Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere”, a declarat Iulia la „Vorbește lumea”.

Artista a povestit că ea și Bebe Cotimanis s-au mutat împreună în urmă cu 3 ani. Aceștia sunt foarte mulțumiți de locuința lor, aflată în Pitești și și-au făcut buletinul cu același domiciliu. „Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. (…) Avem (n.r. amândoi) același domiciliu”, a spus Bebe Cotimanis, potrivit VIVA.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *