ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Iulia Albu, declaraţie ŞOCANTĂ: „Primesc zilnic mesaje de AMENINŢARE de la…!”

Avatar

Publicat

pe

Controversatul editor de modă Iulia Albu şochează iarăşi! Şi nu cu o nouă săgeată otrăvită către alte vedete din showbiz, ci cu o dezvăluire despre repercusiunile pe care le au comentariile ei făcute la adresa altor persoane.

Nonconformistă şi neînţeleasă de lumea din România, Iulia Albu (31 de ani), soţia designerului Mihai Albu (51 de ani), continuă seria excentricităţilor, dezvăluind că nu este chiar uşor să ai meseria de fashion-editor, fiind un domeniu încă greu acceptat de societate.


Iulia Albu, „LOVEŞTE” DUR în Ruby: „Mă întristează LIPSA de CULTURĂ”

„Numai în România se poate întâmpla aşa ceva!”

Faptul că oamenii nu înţeleg  comentariile ei despre ţinutele vedetelor din showbiz, pe care le face în calitate de fashion-editor cu studii de specializare în acest domeniu, reprezintă o adevărată problemă pentru Iulia. Fiind şi avocat de profesie, Iulia Albu a făcut o analogie între domeniul juridic şi cel al modei, precizând că părerile ei pertinente şi avizate sunt susţinute de studiile pe care le are: „Eu sunt fashion-editor şi fac ceea ce fac bazându-mă pe nişte studii. Numai în România se poate întâmpla ca decizia unei persoane avizate să fie comentată de absolut oricine. Ar mai lipsi să fie puse la îndoială şi deciziile emise de instanţele de judecată. Asta ar fi chiar ultima care s-ar putea întâmpla în România(râde)!”,  a declarat Iulia Albu în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *