ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Ipoteza-soc: Petru ii procura DROGURI Madalinei!

DEZVALUIRI. Avocatul familiei Manole lanseaza o ipoteza-soc

Avatar

Publicat

pe

DEZVALUIRI. Avocatul familiei Manole lanseaza o ipoteza-soc

Loviturile de teatru se ţin lanţ în cazul „Mădălina Manole”. Reporterii de investigaţii „ring” au aflat că pe înregistrarea adusă părinţilor artistei de un anume „Dragoş”, misteriosul martor-cheie dispărut în ceaţă, se auzea vocea lui Petru Mircea dezvăluind două lucruri şocante: Primul, Mădălina ar fi primit droguri de la soţul ei. Al doilea: Petru ar fi ameninţat-o pe soacra lui cu moartea.

Aşa cum aţi aflat numai din „ring”, pe cel de-al doilea front al anchetei, la Poliţia Ploieşti, dosarul „Mădălina Manole” evoluează cu paşi repezi. După ce a fost audiat tatăl Mădălinei, azi, conform avocatului Bogdan Bărbuceanu, vor sta de vorbă cu poliţiştii judiciarişti mama şi altă rudă a familiei, pentru a-l recunoaşte după planşe foto pe posibilul martor-cheie ale cărui mărturii ar putea răsturna definitiv mersul anchetei.

„Mi-am riscat libertatea să-i procur ei droguri”

„Pe înregistrarea ascultată de părinţii Mădălinei se auzea vocea lui Mircea Petru spunând: «Mi-am riscat libertatea să-i procur ei droguri»”, afirmă avocatul familiei Manole. I-am atras atenţia experimentatului avocat că această ipoteză este nu numai şocantă, ci şi foarte, foarte gravă. Şi, evident, de aici, ar rezulta că Mădălina Manole se droga. ”Aşa reiese. Acest Dragoş avea acea înregistrare auzită de părinţi”, mai comentează avocatul Bărbuceanu, fără să facă vreo interpretare, făcând trimitere la posibilul conţinut al înregistrării. Avocatul ne spune că această frază, cu drogurile, i-a răscolit pe părinţi, mai ales pe tatăl Mădălinei, care acum îşi pune întrebări privind bluzele cu mâneci lungi purtate de vedetă în timpul verii. „Dacă este adevărat, va fi vai de capul lui – îi plâng de milă şi atunci o să pun problema altfel, pentru că un copilaş care este nepoţelul nostru nu poate să aibă un asemenea tată!“, ar fi spus tatăl Mădălinei, potrivit avocatului Bărbuceanu.

„Dacă scorpia de mă-sa nu se potoleşte…”
O a doua afirmaţie auzită de părinţii Mădălinei, în cele aproximativ două minute de înregistrare pusă la dispoziţie spre ascultare de misteriosul ”Dragoş”, se referea la mama artistei. „Dacă scorpia de mă-sa nu se potoleşte până la sfârşitul lui septembrie, voi pune doi moldoveni de-ai mei s-o termine“, declară avocatul că ar mai fi spus Petru Mircea în înregistrarea prezentată de „Dragoş” părinţilor Madalinei. De asemenea, şi aceasta este o ipoteză şocantă şi extrem de gravă, care trebuie investigată cu atenţie de anchetatori.

Cine este „Dragoş” şi cum arată el
Potrivit avocatului Bogdan Bărbuceanu, martorul dispărut s-ar numi „Dragoş” („Aşa s-a prezentat”, spune avocatul). De asemenea, el le-ar fi spus părinţilor că e prieten, chiar apropiat al lui Petru Mircea, şi că s-a „săturat de măgăriile lui Puiu”. Ca descriere (portret-vorbit), aşa-zisul „Dragoş“ ar arăta cam aşa: „Înălţime 1,70 m, vârsta – circa 40 de ani, rotund la faţă şi grăsuţ. Părul şaten şi cam neîngrijit. Purta o geacă bleumarin de fâş cu bluză albă pe dedesubt. La înmormântare a stat la masă cu reporterii Pro TV”. Potrivit surselor „ring”, părinţii Mădălinei sunt încrezători că-l vor identifica foarte repede din fotografii pe cel care s-a prezentat drept „Dragoş, un prieten al lui Petru”. Mai ales că atât mama Mădălinei, cât şi alte persoane din anturajul familiei, inclusiv vecinii, l-au văzut pe acesta de aproape.

2 minute de înregistrare, care conţin acuze grave la adresa lui Petru Mircea.

Va fi reluată ancheta?
Evident, dacă se va dovedi măcar o pistă privind posibilul consum de droguri procurate de Petru sau din alte surse, probabil că investigaţiile criminalistice şi medico-legale vor trebui reluate, nefiind exclusă nici varianta unei exhumări. De ce? Trebuie ţinut cont că, în două momente-cheie ale mediatizării cazului, atât şeful IML, prof. dr Dan Dermengiu, cât şi procurorii au spus sau au lăsat să se înţeleagă că nu s-au găsit droguri. Mai mult, nici nu s-a insistat pe acest aspect. „Nu am descoperit alcool în sânge şi nici alte substanţe cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit la analiza toxicologică făcută în cazul Mădălina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan”, a declarat, atât pentru „ring”, cât şi pentru Mediafax, directorul general al INML „Mina Minovici”, Dan Dermengiu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *