ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Ion Manole: Dacă fac pace cu Petru, Mădălina s-ar răsuci în mormânt

Avatar

Publicat

pe

Nicio posibilitate de împăcare între părinÈ›ii Mădălinei Manole È™i Petru Mircea, nici măcar de dragul fiului artistei.

AlianÈ›a TATA încearcă să restabilească relaÈ›iile normale de familie, însă È™ansele sunt nule pentru că niciuna din părÈ›i nu vrea să facă primul pas. Mai mult, Eugenia È™i Ion Manole au probleme grave de sănătate.

Resemnat, tatăl artistei îÈ™i recunoaÈ™te neputinÈ›a: „Nu vreau să fac niciun demers, pentru că anul acesta e greu pentru noi… Urmează să fac È™i eu, È™i soÈ›ia o operaÈ›ie de bypass pentru a ne rezolva problemele de sănătate.  Vin Sărbătorile Pascale, am 14 zile de recuperare, apoi în vară urmează majoratul lui Mihăiță (nepotul din partea fiului Marian – n.r.), pe urmă parastasul Mădălinei de È™ase ani. E alergătură È™i trebuie să rezist. Cei de la TATA mi-au spus că trebuia să apelăm la instanÈ›e È™i la ProtecÈ›ia Copilului. Ei vor ca noi să  facem primul pas, dar noi n-am greÈ™it cu nimic. N-am de ce să mă aplec în faÈ›a lui (Petru – n.r.)”.

„Mi-e mai dor de fata mea decât de nepot”

TotuÈ™i, Ion Manole È™i-a închipuit cum ar decurge revederea cu Petru Mircea È™i Petru jr după È™ase ani: „Să zicem că mă duc (la Otopeni – n.r.) să văd copilul. Sun. Îmi dă drumul. Când vine la poartă, nu zic nimic? Trebuie să vorbim, inclusiv în casă, de față cu copilul. N-aÈ™ vrea să ne certăm, dar o scuturare a mâinii mele e ca È™i cum mi-aÈ™ recunoÈ™te o greÈ™eală È™i m-aÈ™ duce să ne împăcăm. Și să fac pace cu el de dragul copilului nu pot, chiar dacă îmi mai văd nepotul sau nu până mor. Ce fac, mă împac cu el?! Păi, s-ar răsuci fata mea în mormânt! Eu nu-i plâng pe cei care trăiesc, ci pe cei care au putrezit de tineri în groapă, nemeritat. Mi-e dor de copil, mi se rupe sufletul de el, dar mai mult mi-e dor de fata mea, adevăratul meu copil”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *