ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

INCREDIBIL! Care este VERDICTUL CASELOR de PARIURI pentru clasarea VOLTAJ la Eurovision

Mâine seară, de la ora 22.00, reprezentanţii României la Eurovision vor urca pe scena „Wiener Stadthalle” în prima semifinală.

Avatar

Publicat

pe

Mâine seară, de la ora 22.00, reprezentanţii României la Eurovision vor urca pe scena „Wiener Stadthalle” în prima semifinală. Ieri, casele de pariuri acordau o cotă de 1,16 pentru calificarea în finală şi de 4,5 pentru un eşec.

Ieri, la betfair.com, România era clasată pe locul 20, cu o cotă de 3,40, în finala Eurovision ce va avea loc pe 23 mai, în timp ce Suedia este dată câştigătoare, fiind urmată de Italia, Australia, Estonia şi Rusia. În finală sunt calificate direct Austria, statul ce a câştigat trofeul în 2014, şi cele cinci mari state finanţatoare ale concursului: Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie. La ediţia aniversară cu numărul 60, Australia este invitată special şi va participa direct în finală.

„Organizatorii nu au concretizat întregul concept artistic”

Membrii trupei Voltaj rămân optimişti, mai ales că show-ul va decurge aşa cum au sperat, iar previziunile pentru finală se pot schimba.

„Ideile pe care le-am transmis organizatorilor încă din luna martie, după câştigarea selecţiei naţionale, nu au fost încă transpuse în producţie, dar lucrăm împreună cu producătorii pentru ca show-ul Voltaj să întrunească aşteptările fanilor”, consideră membrii trupei.

„Show-ul pregătit pentru momentul României pe scenă s-a îmbunătăţit faţă de prima repetiţie, fiind adăugate o parte din elementele grafice solicitate de delegaţia noastră, executându-se mai multe reglaje de lumini şi corecţii privind decupajul. Cu toate acestea, organizatorii nu au concretizat încă, pe scenă, întregul concept artistic pe care l-am livrat, iar timpul nu mai este de partea noastră”, a declarat Daniel Klinger, show-designerul formaţiei. Producătorii Eurovision au acceptat să utilizeze tăieturi din videoclipul piesei „De la capăt”, puse la dispoziţie de delegaţia României.

Advertisement

„După finala Eurovision, aş vrea ca trupa Voltaj să aibă un moment pe scena Festivalului «George Enescu».”, IOAN HOLENDER, directorul artistic al Festivalului „George Enescu”


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *