ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Ilie Năstase, DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE despre SUFERINŢA Simonei Halep

Cu toate că nu a mai câştigat niciun turneu, Simona Halep rămâne în Top Ten.

Avatar

Publicat

pe

Cu toate că nu a mai câştigat niciun turneu, Simona Halep rămâne în Top Ten. Problemele de sănătate care au apărut la începutul lunii martie, când a suferit o operaţie pe care a dezvăluit-o „ring”, par că nu au trecut aşa cum încearcă tenismena să dea de înţeles.

Ilie Năstase ne-a spus care sunt ultimele noutăţi în această privinţă, dar şi ce semnificaţie are pentru Simona Halep contractul de sponsorizare semnat cu Adidas. Simona Halep este în continuare pe locul cinci în lume chiar dacă la ultimele turnee nu a mai ieşit în evidenţă. Ori a abandonat, ori a fost învinsă în primul meci, aşa cum s-a întâmplat, săptămâna trecută, la Stuttgart în faţa Svetlanei Kuznetsova.

Tenismena a spus după această înfrângere că nu are probleme medicale, ci doar curentul din sala din Germania a fost de vină pentru înfrângere. Adevărul pare a fi cu totul altul. „ring” a scris luna trecută, în exclusivitate, că Simona s-a operat la o unghie încarnată care îi crea probleme de la începutul anului. Tatăl sportivei, Stere Halep, ne-a spus atunci că operaţia a fost uşoară şi nu-i va afecta jocul. Zilele acestea, fostul mare tenismen Ilie Năstase a vorbit cu Simona şi ştie cum stă cu sănătatea.

„Pe Simona trebuie să o lăsăm să joace, să nu o atacăm când pierde. Trebuie să-i fim alături şi în momentele grele. Ea ştie foarte bine ce are de făcut. Ştiu că are nişte probleme la un picior, la unghia aia încarnată la care s-a operat. Nu-i prea dă pace. Dar o să se rezolve, că nu-i un capăt de ţară, sunt accidentări mult mai grave”, a declarat, pentru „ring”, Ilie Năstase.

„Nu oricine semnează cu Adidas”

În altă ordine de idei, de curând, numărul cinci mondial a renunţat la contractul de sponsorizare pe care îl avea cu Lacoste şi a semnat un parteneriat cu nemţii de la Adidas. Primul tenismen care a avut contract cu ei este nimeni altul decât Ilie Năstase. Se întâmpla în 1973. De atunci, fostul număr 1 mondial a reprezentat doar această firmă şi, drept recompensă pentru fidelitate, nemţii i-au oferit lui Năstase un contract pe viaţă.

Advertisement

„Dacă Simona a semnat cu Adidas, înseamnă că are valoare. Ei nu semnează cu oricine, sunt selectivi atunci când îşi aleg sportivii. Oricum, acum se câştigă alţi bani, nu ca pe vremea când jucam eu. Depinde pe ce perioadă are contractul şi cum l-a negociat. Nu cunosc detalii, dar pot spune că este un lucru bun pentru Simona din toate punctele de vedere”, a încheiat fostul mare tenismen.

Dintre tenismenii importanţi, Andy Murray, Jo Wilfried Tsonga, Ana Ivanovici, Caroline Wozniacki sau Flavia Penetta au contract de sponsorizare cu nemţii de la Adidas. Fiecare jucător primeşte un procent din vânzările firmei. Spre exemplu, Ilie Năstase primea 2,5 procente din fiecare pereche de adidaşi vândută. Interesant este faptul că şi pe vremea junioratului Simona Halep a mai avut o înţelegere cu cei de la Adidas. 2.976.000 de dolari a câştigat Simona Halep din tenis.

„Trebuie să fim alături de Simona şi atunci când pierde, este imposibil să câştige mereu.”, Ilie Năstase

„Are o problemă la un deget, o unghie încarnată care nu-i dădea pace. A suferit o mică intervenţie chirurgicală, peste care sper să treacă cât mai repede.”, Stere Halep, tatăl Simonei

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *