ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Arşinel, „SUPĂRAT” pe Vasile Muraru: Mi-a părut rău că nu m-a luat pe mine partener

După moartea regretatului Nae Lăzărescu, gurile rele s-au grăbit să spună că Vasile Muraru nu mai doreşte alt partener de scenă…

Avatar

Publicat

pe

După moartea regretatului Nae Lăzărescu, gurile rele s-au grăbit să spună că Vasile Muraru nu mai doreşte alt partener de scenă… Iată că a sosit timpul ca actorul să-şi ducă munca de-o viaţă mai departe, iar în rândurile următoare, atât el, cât şi Alexandru Arşinel ne-au vorbit despre alegerea făcută, dar şi despre viitoarele proiecte.

Viaţa merge mai departe! După ce Nae Lăzărescu a dispărut dintre noi, „jumătatea” lui, Vasile Muraru, a fost nevoit să caute un alt partener de scenă. Şi pentru că nimeni, niciodată, nu îi va lua locul celebrului actor, la cinci luni de la dispariţia sa, Vasile Muraru a reuşit să găsească persoana compatibilă pentru a duce mai departe comedia în stilul care l-a consacrat. Surpriză însă… Dacă de 40 de ani a activat alături de un bărbat, de data aceasta, artistul a optat pentru o femeie… actriţa Valentina Fătu, colegă la Teatrul „Constantin Tănase”. „Nu e înlocuitoarea lui Nae, este altceva, alt gen de cuplu. Este un început… Nu e nimic uşor, e o meserie destul de grea. Valentina este o fată muncitoare, iar înainte de acest cuplu, ea a dovedit calităţi reale de actriţă de revistă. Ne înţelegem bine, vorbesc şi imaginile de la emisiunea de Paşte, unde ne-am înţeles perfect, dar şi audienţa”, ne-a mărturisit actorul.

Arşinel: „Nu o părăsesc pe Stela”

Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” unde Vasile Muraru activează, ne-a dezvăluit că el nu a contribuit cu nimic la alegerea noii partenere, deşi i-ar fi plăcut să fie el preferat. „Eu stau pe dreapta, nu m-am băgat. Vasile are suficient discernământ să îşi aleagă partenerii în funcţie de talentul lor, de felul în care se pupă cu rolul respectiv. A ales, în funcţie de personalul artistic al teatrului, cu cine a considerat că poate să meargă mai departe. Mie mi-a părut rău că nu m-a luat pe mine (n.r. – râde). Am jucat de multe ori împreună şi chiar am avut succes. Nu, nu o părăsesc pe Stela. Noi nu ne părăsim niciodată, stăm aproape să nu ne mănânce duşmanii”, a precizat Alexandru Arşinel.

„Acum se tatonează, se caută…”

De asemenea, Alexandru Arşinel ne-a explicat că Vasile Muraru nu joacă doar cu Valentina, ci şi alături de alte tinere talente. „Vasile joacă acum, cu o echipă de tineri, într-o comedie a lui Muşatescu ce va apărea în iunie, iar el are rolul principal. Dacă a ales-o pe Vali pentru emisiunea de Paşte, asta nu înseamnă că va rămâne toată viaţa numai cu ea. În viitoarele emisiuni pot fi şi Vali, şi încă cineva. Cu Nae a fost o întâmplare fericită, au format un cuplu de senzaţie, au dat bine. Acum se tatonează, se caută şi se vor găsi formulele cele mai potrivite în funcţie de text şi de spectacol”, a adăugat actorul.

Se teme de Stela Popescu

Pentru a rămâne în spiritul glumei, Vasile Muraru îi răspunde lui Alexandru Arşinel care a fost motivul pentru care nu a fost el cel ales. „Păi, cum să îl aleg pe el?! Vrei să îmi dea Stela cu ceva în cap? (n.r. – râde). El şi Stela sunt un cuplu consacrat…”, a spus, vizibil amuzat, Vasile Muraru.

„Valentina Fătu nu este o actriţă atât de cunoscută, dar o să fie.”, ALEXANDRU ARŞINEL

„Valentinei nu îi împărtăşesc din trucurile mele, că asta e o meserie care se învaţă, iar ea a început să o înveţe de mulţi ani.”, VASILE MURARU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *