ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

Ghidul unui ten frumos: 6 sfaturi de care să ții cont

Avatar

Publicat

pe

Cine nu vrea să aibă o piele curată, fără urme lăsate de acnee, pete sau cearcăne? Pentru a preveni astfel de neplăceri, È›ine cont de câteva recomandări. AÈ™a vei avea pielea mult visată!

Nu este de mirare că nu ai o piele aÈ™a frumoasă cum îÈ›i doreÈ™ti. Foarte puÈ›ine femei sunt norocoasele unui ten fără probleme. Având încredere în forÈ›ele proprii È™i făcând niÈ™te schimbări în ritualul de îngrijire, vei reuÈ™i să È›ii la distanță neplăcerile pielii.

Demachiază-te în fiecare seară

Pielea ta are nevoie să se vindece pe timp de noapte. Adică, să se refacă după ce a fost în contact cu praful, murdăria din timpul zilei. Pentru că machiajul ar putea bloca porii pielii, fiindu-i imposibil să respire, scad foarte mult È™ansele ca tegumentul să se vindece. AÈ™a că, indiferent de cât de târziu ajungi acasă, nu te culca fără să-È›i îndepărtezi machiajul de pe față.

Curăță pielea și dimineața

Când te demachiezi, foloseÈ™te întotdeauna un demachiant blând. OperaÈ›iunea nu trebuie făcută doar seara, înainte de culcare, ci È™i în fiecare dimineață, după ce te trezeÈ™ti. Vezi AICI continuarea

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *