ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Fiul lui Mutu nu prea iubeşte sportul-rege. Alexandra Dinu:”Mario practică, mai nou, artele marţiale. Fotbalul nu-l ia aşa în serios!”

Avatar

Publicat

pe

 Numele lui Adrian Mutu este din nou implicat într-un scandal… al stenogramelor. Sunt aduse în discuţie subiecte din viaţa fotbalistului alături de Alexandra Dinu, prima lui soţie. Pentru „ring”, Alexandra a luat atitudine, dar ne-a povestit şi despre Mario care, la 10 ani, nu doreşte să ajungă fotbalist.

Îl pasionează alte sporturi. Primul copil al lui Adrian Mutu, Mario, creşte văzând cu ochii, ne-a spus Alexandra Dinu, prima soţie a fotbalistului. Chiar dacă a fost dat la fotbal de la şapte ani, băiatul „Briliantului” nu are înclinaţie spre sportul care l-a consacrat pe tatăl său. Mario locuieşte la Roma cu mama lui şi, după baschet, şi-a mai trecut un sport în agendă: artele marţiale.

„Mario practică fotbal, înot, baschet şi, mai nou, arte marţiale. El face sport, în general, pentru că-i place, fotbalul nu-l ia aşa în serios. El este foarte talentat la baschet şi îi place foarte mult. Creşte foarte repede, se lungeşte. La 10 ani are deja 1,44 metri, deci poate avea o înălţime adecvată pentru acest sport. Probabil şi datorită acestui sport, creşte văzând cu ochii”, a declarat, pentru „ring”, Alexandra Dinu.

Trecutul nu o mai reprezintă pe Alexandra Recent, numele lui Mutu a apărut în câteva stenograme în care este acuzat că o bătea pe Alexandra. Lucruri petrecute cu 10 ani în urmă de care fosta soţie nu vrea să îşi mai amintească.

„Nu vreau să discut despre asta şi v-aş fi recunoscătoare dacă m-aţi disocia de aceste lucruri. Trecutul este trecut, iar Alexandra Dinu are acum viaţa ei, care nu mai are nicio tangenţă cu acele lucruri. Sunt subiecte vechi, care fac parte dintr-o altă viaţă, vreau ca toată lumea să înţeleagă această realitate. Am viaţa mea şi nu mai vreau să fiu întrebată vreodată despre trecutul meu, am alte preocupări”, a declarat fosta soţie a lui Adrian Mutu.

A filmat pentru încă două producţii Pe plan profesional, Alexandrei îi merge foarte bine. După ce a avut succes cu serialul „Isola”, difuzat pe RAI 1, a filmat pentru încă două pelicule, care vor apărea pe ecrane în luna aprilie. „Este un serial de succes şi mă bucur din tot sufletul că reprezintă o reuşită pentru mine. Am fost răsplătită cu nişte personaje foarte frumoase. Am mai filmat alte două producţii, una artistică şi un serial. Cu aproximaţie, cred că ambele vor apărea în luna aprilie şi sper să aibă acelaşi succes ca şi „Isola”. Cel artistic se numeşte „La farsa la granada”, iar celălalt este un miniserial care prinde foarte bine în Italia”, a încheiat Alexandra Dinu.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *