ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Femeia despre care habar nu aveai că are un copil cu Cristi Borcea. Cine este Simona Voiculescu

Avatar

Publicat

pe

Cristi Borcea a fost eliberat cu câteva zile în urmă din închisoare și a revenit la viața de familie, alături de Valentina Pelinel și de copiii pe care îi are cu aceasta. Fostul șef de la Dinamo a dorit însă să-și revadă toți copiii, pentru că de curând s-a întâlnit și cu micuții pe care îi are din celelalte căsnicii și relații.

Cine e femeia despre care habar nu aveai că are un copil cu Cristi Borcea

Una dintre femeile cu care Cristi Borcea are un copil este și Simona Voiculescu. A cunoscut-o pe aceasta înainte de povestea de dragoste cu manechinul Valentina Pelinel, alături de care are un băiețel, pe Milan Cristian, și pe gemenele Rania și Indira, ajunse la vârsta de 9 luni. Totodată, în prezent acesta pare să își fi reluat activitățile de zi cu zi, pe care le avea și înainte de a merge în spatele gratiilor.

Avocata Simona Voiculescu este una dintre cele patru femei care i-au dăruit un copil lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a revenit la ipostaza de tătic, fiind surprins în acest fel, de curând, într-un centru comercial din Capitală, potrivit celor de la click.ro. Se pare că în viața de familie a acestuia va urma un moment cât se poate de important, pentru că se pregătește alături de Valentina Pelinel de slujba de botez a gemenelor. Totuși, nu foarte multă lume știe că în timpul mariajului cu Mihaela, acesta a cunoscut și alte două femei, una dintre ele fiind Alina Vidican, iar o alta Simona Dana Voiculescu.

Cea de-a doua soție a lui Borcea a devenit Alina Vidican, iar cei doi s-au cunoscut în 2003. Aceasta a renunțat la cariera de manechin și a avut o relație cu acesta până în 2011, când fostul acționar de la Dinamo a hotărât să divorțeze de Mihaela. Deși între cei doi era o legătură foarte puternică, acesta a ajuns să o înșele și pe Alina Vidican, nu doar pe prima lui soție, Mihaela. Totodată, se pare că înainte de a avea o relație cu aceasta, el o cunoscuse deja pe avocata Simona Voiculescu. În 2008, în urma iubirii lor, s-a născut o fetiță, pe nume Andreina Carolyn Christine, în prezent în vârstă de 12 ani.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *