ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fely: „Când am văzut reclama la „Vocea României 3″, am simţit că mi se STRÂNGE PIEPTUL! Am simţit INVIDIE că nu o să mai fiu acolo!”

Avatar

Publicat

pe

Fely Donose, o tânără în vârstă de 26 de ani, care a mai lucrat cu trupa Camuflaj, cu Grasu XXL şi cu Puya, a cântat piesa „You and I” a lui Lady Gaga într-o manieră aparte, la prima apariţie în cel de-al doilea sezon „Vocea României”. Ea a întors scaunele tuturor domnilor juraţi, dar l-a preferat  pe Marius Moga, jucându-se cu alegerile muzicale pe care le-a făcut mai apoi; de la Lady Gaga  la Alicia Keys, de la Adele  la En Vogue şi Rihanna, timişoreanca şi-a surprins de fiecare dată fanii.
Pe Fely Donose au remarcat-o mulţi şi au dat-o drept câştigătoare a ediţiei precedente a show-ului, fiind sigură pe ea, pe vocea ei. Timbrul extraodinar de frumos şi prezenţa scenică o făceau să pară că activează în topul muzicii de câţiva ani dar, deşi a ajuns în finală, nu a reuşit să ia trofeul.
La o lună de zile de la terminarea concursului, Fely Donose a declarat în exclusivitate pentru ziarulring.ro că „Vocea României” este o experienţă pe care ar pune-o pe „repeat” la nesfârşit. 
În prezent, Fely Donose locuieşte  în Bucureşti, tocmai pentru a fi cât mai aproape de „tăticul” ei,  Marius Moga, având şansa să lucreze cu întreaga echipă a lui Moga, alături de care se simte extrem de fericită.
De curând a văzut spotul publicitar pentru noul sezon „Vocea României” şi, deşi iniţial a cuprins-o nostalgia, ulterior,  gândul că va avea şansa să cânte şi în al treilea sezon, aşa cum s-a întâmplat şi cu foştii concurenţi în ediţia trecută, o bucură nespus: „Da, o să mă uit la emisiune şi îţi dai seama că o să susţin echipa Moga!(râde). Când am văzut reclama cum că începe noul sezon, am simţit că mi se strânge pieptul, am simţit invidie că nu o să mai fiu acolo. Nimeni nu îşi poate imagina cât de minunat e şi ce sentimente, emoţii şi trăiri ai acolo! Este extraordinar! Cel mai probabil am să cânt şi eu şi abia aştept! În privinţa deciziilor de viitor, mereu mă voi consulta cu echipa, cu Marius, că oricum nu mişcă nimic fără el acolo (râde) şi totul o să fie exact cum trebuie, fără niciun pic de negativism!”, a declarat Fely Donose în EXCLUSIVTATE pentru ziarulring.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *