ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Eugenia Manole: Petru jr va afla de la mine cine a fost Mădălina

Avatar

Publicat

pe

Pe 14 iulie comemorăm cinci ani de la moartea Mădălinei Manole, iar părinţii artistei se pregătesc în aceste zile pentru un parastas pe care îl doresc departe de ochii curioşilor. Cu această ocazie, mama regretatei cântăreţe şi-a jurat că nu va închide ochii până când nepotul din partea fiicei sale nu va afla tot adevărul.

Cu lacrimile uscate de durere, Eugenia Manole recunoaşte că încă nu e împăcată cu moartea Mădălinei: „Mă rog să mai trăiesc să-i fac până la şapte ani, că el (văduvul artistei – n.r.) nu are treabă cu chestiile astea. Sper să mă ţină Dumnezeu să văd cum plătesc vinovaţii aşa cum am plătit eu şi să curgă lacrimile cum au curs la mine şi să fie aceeaşi durere!”.

„Atunci vor începe cele mai grele coşmaruri”

Pentru că fiul Mădălinei a împlinit deja şase ani şi începe să înţeleagă tot mai multe despre cine este, Eugenia Manole e convinsă că va veni momentul să-şi reîntâlnească nepotul. „Am aşteptat cinci ani, a împlinit copilul şase ani şi mai aştept puţin să se facă mai mare, să ştie cine mai trăieşte din partea mamei lui şi cine a fost mama lui. Altfel va fi urgie ce va veni de aici încolo şi va trebui să se pregătească (Petru Mircea – n.r.). Să-l ferească Dumnezeu de acum înainte, când va creşte copilul, că nu-l voi lăsa pe acel copil să nu ştie cine a fost mama lui! Cea mai mare dramă va începe când copilul va creşte şi va trebui să spună cuiva mamă. Atunci vor începe cele mai grele coşmaruri pentru el”, spune, îndurerată, mama Mădălinei.

„Să ştie lumea de ce a murit…”

Revoltată de comentariile din diverse emisiuni TV, mama Mădălinei susţine că fiica ei a trăit un coşmar în ultimele luni de viaţă: „Toţi spun că Mădălina era schimbată, supărată… Supărată era, că aşa am găsit-o şi eu, dar pentru că era în ceartă cu el (soţul – n.r.). Nu mai dormea cu el, nu mai convieţuia în casa ei. Ea nu mai voia să stea. Şi de aia a pus-o bine unde a pus-o… Să ştie lumea de ce a murit Mădălina, că aşa comentează toţi la TV. De ce nu întreabă nimeni de ce era Mădălina schimbată? De trai bun sau că i-a făcut ce i-a făcut?! Toată lumea aşteaptă să se întâmple o minune şi să se afle adevărul. Dumnezeu însă le aşază cum vrea El, nu cum vreau eu sau altcineva. Dacă am rezistat cinci ani de durere, mai rezist încă pe atât”.

„Ce să vadă lumea la parastas, o mamă distrusă?! Să-mi pună microfonul în faţă? Nu! Durerea e prea mare şi am problemele mele de sănătate. Nu mai vreau scandal la cimitir! Pe 14 iulie voi fi la mormânt.”, EUGENIA MANOLE

48 de ani ar fi împlinit Mădălina pe 14 iulie.

„Nu vreau să fiu deranjată de nimeni la parastasul de cinci ani al Mădălinei, e vorba de durerea familiei noastre. Pe 14 iulie poată să vină toată lumea la mormântul ei.”, EUGENIA MANOLE

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *