ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

E oficial! Va semna cu Antena 1. Zăvo, colegă de serviciu cu Pepe

Avatar

Publicat

pe

După săptămâni întregi de negocieri, iată că momentul mult aşteptat a sosit. Zilele acestea, Oana Zăvoranu va bate palma cu producătorii show-ului „Dancing With The Stars”, proiect pregătit de Antena 1.

Cel mai mare show din grila de toamnă a Antenei 1 se apropie cu paşi repezi. Emisiunea-spectacol „Dancing With The Stars” este un format internaţional achiziţionat de trustul Intact, în care perechile, 12 la număr, sunt formate dintr-o vedetă şi un coregraf profesionist, fără să existe însă cazuri umanitare la mijloc.

Emisiunea urmează să fie lansată pe 20 septembrie şi se va finaliza la jumătatea lunii decembrie. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iată că au apărut şi primele piedici… Antrenamentele ar fi trebuit să înceapă zilele acestea, însă recentele evenimente care au afectat trustul Intact le-au dat producătorilor planurile peste cap. Din informaţiile noastre, nimic nu stă însă în calea Monei Segall, „creierul” din spatele producţiei, care face tot ce-i stă în puteri pentru a duce la bun sfârşit noua provocare.

„Va fi plătită cu o sumă colosală”

Una dintre vedetele care au intrat în atenţia producătorilor este Oana Zăvoranu. Bruneta a purtat săptămâni întregi discuţii dure cu reprezentanţii postului Antena 1, ajungând într-un final la o înţelegere. Un apropiat de-al artistei ne-a dezvăluit că Oana s-a gândit de 10 ori înainte să accepte propunerea. Bruneta a ezitat să accepte acest proiect care, timp de cinci luni, i-ar limita viaţa personală.

„Oana va semna cu Antena 1. Reprezentanţii trustului au fost de acord cu toate condiţiile ei, iar din toamnă o vom vedea în competiţia starurilor. I-a fost foarte greu să accepte să facă parte din acest show, deşi în ceea ce priveşte partea financiară va fi plătită cu o sumă colosală. Se pare însă că nu banii au fost motivul pentru care Oana a cerut un răgaz. Ea e o persoană ambiţioasă, nu ar intra într-o competiţie doar de dragul de a intra şi îi era teamă că emisiunea o va bloca din punct de vedere fizic. În cele cinci luni nu va mai avea timp de nimic. Influenţa persoanelor din jur şi negocierile cu Antena 1 au făcut-o să ia o decizie înţeleaptă”, ne-a precizat apropiatul artistei.

Advertisement

„Simt nevoia să iubesc din nou, dar sunt foarte liniştită şi singură. Din păcate, am avut doar bărbaţi nebuni.” OANA ZĂVORANU

„Mă simt sexy, mă simt bine, mă simt aşa cum nu m-am mai simţit de foarte mult timp.”OANA ZĂVORANU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *