ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dr. Tudose despre Zavoranca: „Fara spectatori, ar fi o simpla centurista”

De fiecare dată, Oana Zăvoranu iese la rampă  într-un stil inconfundabil. Ultimul episod al serialului care îi poate purta numele -” Zăvoranu. Oana Zăvoranu”- a făcut deja multe valuri în presă şi, tocmai de aceea „Ring” a încercat să afle şi părerea mai multor specialişti.

Avatar

Publicat

pe

De fiecare dată, Oana Zăvoranu iese la rampă  într-un stil inconfundabil. Ultimul episod al serialului care îi poate purta numele -” Zăvoranu. Oana Zăvoranu”- a făcut deja multe valuri în presă şi, tocmai de aceea „Ring” a încercat să afle şi părerea mai multor specialişti.

Surprinzator sau nu, pentru relatarea în presă, cu lux de amănunte, a pretinsei nopţi de amor cu Mirco Maschio (34 de ani), actriţa Oana Zăvoranu (38 de ani) primeşte din partea cunoscutului psihiatru prof. dr. Florin Tudose un „diagnostic” extrem de dur: „Fără spectatori, ar fi o simplă centuristă”.

Prof. dr. Florin Tudose consideră că Oana Zăvoranu nu e un caz psihiatric: „Psihiatria nu se ocupă de persoanele dezinhibate erotic care se prostituează pe bani şi pe urmă fac publică chestia asta”.

Ecuaţia Oanei: „Face bani povestind escapadele erotice”

Renumitul psihiatru preferă să nu psihanalizeze, ci mai degrabă să radiografieze şi să pună în ecuaţie noile „ieşiri” ale Oanei Zăvoranu în tabloide. „Ţine de exhibiţionismul ei şi de voaierismul presei faptul că de mult timp face bani povestind escapadele ei erotice. Exhibiţionismul ei nu e patologic, n-o face pentru plăcerea sexuală, ci pentru bani. Ea nu e cu nimic mai neobişnuită ca alte… mi-e jenă, din motive academice, să pronunţ numele profesiei”.

Următorul pas… „Indecenta fată de la pagina 3 sau 5”
Prof. Tudose explică şi cât de jos ar putea ajunge Oana într-un asemenea ritm: „Fără spectatori, ar fi o simplă centuristă, adică s-ar reduce la valoarea ei reală, nu la valoarea de piaţă. Să produci tot timpul bani din chestia asta e totuşi o îndemânare, chiar dacă una extrem de jalnică, la nivelul cel mai de jos, gen Sexy Brăileanca. Următorul pas pentru ea va fi «Indecenta fată de la pagina 3 sau 5»”. Ca o concluzie, renumitul pshiatru face recurs la o zicere mai veche: „Rămâne aşa cum am mai declarat în «ring» de 8 martie: Vremea femeilor tabloid a trecut! Ca şi manelele, ca şi alte mode, toate trec. Până şi criza a trecut”.

În pragul unei crize emoţionale severe
Mai blând, psihologul vedetelor, Ilie Marinescu, apreciază că Oana se află în pragul unei „crize emoţionale severe”: „Recomandarea mea e să-şi defuleze aceste trăiri la un specialist. Lucrurile intime spuse public o dezonorează şi trădează probleme de conduită morală. Când simte nevoia să se exteriorizeze, să o facă în faţa mamei sau a unei persoane foarte apopiate de sufletul ei”.

Ce „picanterii” a spus Oana despre Mirco
Iată câteva dintre detaliile intime pe care actriţa le-a oferit presei despre aşa-zisa partidă de amor cu Mirco: „A durat 10 minute cu tot cu preludiu, în poziţia misionarului, n-am avut orgasm. Dezbrăcat, e grăsuţ, are burtă. E un singuratic patetic cu puţa mică”. Mirco a negat categoric întâlnirea cu actriţa.

Nu există motive de proces
Cu toate că se ameninţă reciproc cu tribunalul, Oana şi Mirco n-au motive întemeiate să-şi dea întâlnire la judecătorie. Contactat de „ring”, avocatul Cristian Gheorghiţă precizează că în prezent e incriminată doar insulta, nu şi calomnia. Astfel, doar dacă lucrurile vor evolua negativ se poate pune problema unui proces.

Răspunsul Oanei la opinia prof. Tudose s-a limitat la câteva propoziţi scurte. Cităm doar atât: „Nu fac anonimii celebri. (…) Are un proces din partea mea, cred. Să zică bogdaproste“. Restul nu poate fi reprodus. Nici măcar cu bipuri.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *