ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Dr. Harra anunța apocalipsa desparțirilor: Borcea, adio Alina; Mihaela fara Dani

Celebra vizionară de la Hollywood anunţă despărţiri neaşteptate în showbiz: Mihaela Rădulescu îl va lăsa baltă pe matinalul Dani Oţil, iar Cristian Borcea renunţă în câţiva ani la mai tânăra Alina pentru fosta soţie Mihaela.

Avatar

Publicat

pe

Celebra vizionară de la Hollywood anunţă despărţiri neaşteptate în showbiz: Mihaela Rădulescu îl va lăsa baltă pe matinalul Dani Oţil, iar Cristian Borcea renunţă în câţiva ani la mai tânăra Alina pentru fosta soţie Mihaela.

Consilier intuitiv al VIP-urilor de peste Ocean, dr. Carmen Harra anunţă şi sfârşitul crizei: în anul 2012, când sistemul bancar mondial se va prăbuşi, monedele de azi şi toate datoriile vor dispărea, iar economia va reporni de la zero.

Am scăpat de criză?
Nu, lucrurile s-au agravat. Ştirile despre economia care îşi revine sunt manevre menite să ne confuzeze, să elimine panica şi să menţină totul sub control. În realitate, în viaţa celor mulţi, lucrurile nu sunt nici pe departe echilibrate. În SUA, nimeni nu mai crede când Obama le promite americanilor că vor trăi mai bine. Rata şomajului a ajuns la cifre record în America, toate preţurile cresc de la o zi la alta, iar datoriile se măresc şi ele în fiecare secundă. Unde e stabilitatea?! Nici România nu stă prea bine, simt că există mai multe datorii decât cele anunţate public. Un bun economist ar recunoaşte că situaţia e foarte proastă şi că nu se merge în direcţia care trebuie, iar rezultatul e că trebuie să se creeze altceva, să se ajungă la o concluzie generală mondială de a crea un alt sistem. Băncile, bursa, sistemul monetar sunt creaţii omeneşti şi am ajuns să suferim de pe urma ineficienţei lor, ceea ce demonstrează că sistemele şi legile inventate de noi sunt bune pentru o perioadă şi după aceea colapsează pentru că nu mai ţin pasul cu schimbarea vremurilor. De asta creăm mereu noi legi şi amendăm Constituţia. Sistemul bancar va fi înlocuit cu altul bazat pe un nou sistem monetar. Viaţa pe Pământ trebuie reinventată. Lumea trebuie să se unească, să renunţe la ură şi la prejudecăţi şi să vedem cu toţii ce e de făcut. Mergem inevitabil către o schimbare fundamentală care e forţată de energia Universului.

Ce ne aşteaptă anul viitor?
În decembrie 2009 am spus că 2010 va fi anul cutremurelor şi în 2010 au fost cele mai multe cutremure înregistrate vreodată. În decembrie 2010 am spus că 2011 e anul cutremurelor politice. Mulţi lideri din Orientul Mijlociu au pierdut puterea şi încă nu s-a terminat anul. 2012 e anul „cutremurelor” monetare. Nu văd că se întâmplă nimic ca urmare a schimbărilor polilor sau altceva major, însă viabilitatea sistemului bancar va fi contestată şi vom atinge colapsul monetar (afectat de căderea telecomunicaţiilor prin sistemul de sateliţi), aşa cum am spus încă din 2008. Îmbunătăţirile economice vor veni de-abia în 2018. Din 2006 a început un ciclu de 12 ani de schimbări la nivelul modului în care e structurată viaţa pe Pământ.

O monedă unică la nivel mondial
Care va fi rezultatul colapsului mondial al sistemului bancar?
Va exista o ”monedă” mondială, o formă de plată valabilă la nivel planetar şi se lucrează la înfiinţarea unui nou sistem bancar. Nu se va întâmpla într-o zi sau două, dar am pornit în această direcţie. Acum economia mondială merge în jos pentru că sistemul bancar mondial actual e ca un om mort la care nicio manevră de resuscitare nu mai dă rezultate. Nu se mai poate face nimic, economia se va face bine doar inventând una nouă.

Ce va însemna crearea unei noi economii?
Se vor şterge toate datoriile şi se va reporni de la zero. Alinierea planetelor din anul 2012 va afecta sateliţii şi internetul, iar băncile vor colapsa total, perturbarea din telecomunicaţii va fi atât de mare încât va duce la moartea sistemului economic actual. Va fi ca atunci când stăm în casă fără energie electrică timp de trei zile. Colapsul economic va atrage după sine şi colapsul politic. Toţi oamenii de pe planetă consideraţi puternici datorită banilor nu vor mai avea nicio forţă, pentru că judecăm totul prin prisma banilor şi doar cei care au bani se simt şi sunt percepuţi drept ”puternici”.

Traian Băsescu declara că trebuie să trecem mai repede la euro şi a lansat ideea Statelor Unite ale Europei (SUE). E bine să trecem la moneda europeană?
Nu mai are niciun rost, dar de ce să nu trecem la euro?! Până să ajungă Europa la faza de organizare existentă în SUA mai durează. Schimbarea se va face pentru că statele din Europa vor fi nevoite, însă anumite forţe se vor opune. Văd începuturile SUE prin 2014. Colapsul economic va fi catalizatorul SUE.

Băsescu se retrage din politică şi se stabileşte în străinătate

Spuneaţi că Traian Băsescu îşi va pierde funcţia în acest an. Vă menţineţi părerea?
Băsescu ştie să pice în picioare şi să tragă sforile pe la Casa Albă, dar nu aduce anul ce aduce secunda. Încă nu e cazul să anticipăm, pentru că nu se ştie dacă a scăpat. Nu ştim cât de fericiţi au fost americanii să-l vadă la Washington. Băsescu e depăşit de situaţie, semnul de întrebare a rămas tot acolo în privinţa lui. Se va retrage din politică şi se va stabili în străinătate. N-am nimic cu Băsescu, nu-l cunosc, nu ştiu dacă e bun sau rău. Şi el, şi Obama stau pe scaune care se clatină. Eu doar am viziunea mea despre cine vine după el.

Cine va fi următorul preşedinte al României?
Viitorul preşedinte nu e încă vizibil publicului. E un om tânăr care vine în arena politică ”de nicăieri”, neaşteptat.

Karma negativă o ţine pe Zăvoranca departe de mamă
S-a vehiculat că Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-ar afla în pragul divorţului. Se vor despărţi?
Ceva s-a întâmplat în relaţia lor din cauza unuia dintre ei care e destul de nehotărât în acest mariaj. Parcă mai mult ea decât el. E o zdruncinătură, dar îşi vor reveni. Totul se va întoarce la 180 de grade. Încă un copil îi va uni şi mai mult.

Cât mai rezistă relaţia la distanţă dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil?

A mai rămas doar o fărâmă din iubirea care a fost cândva. Dani va avea o altă relaţie cu o fată de vârsta lui, iar Mihaela se va combina în străinătate cu un om de afaceri cu mulţi bani; se întoarce la prima ei dragoste, banii.

S-a scris că i-aţi consiliat pe Alina şi Cristian Borcea. Va rezista relaţia lor în timp?
Alina şi Cristian Borcea n-au fost la mine, nu-i cunosc. Ştiu că au un apartament lângă o casă a mea şi au deschis un restaurant în Florida foarte aproape de mine, însă n-am fost niciodată acolo. Prima lui soţie, Mihaela, mi se pare un om extraordinar. Relaţia lui Cristian Borcea cu Alina va rezista un timp, apoi el va mai încerca şi alte relaţii. În cele din urmă, va reveni după câţiva ani la Mihaela.

Se recăsătoreşte Oana Zăvoranu?
Până la urmă se va stabiliza într-o relaţie, dar mai durează. Deocamdată e debusolată. Nu se va împăca niciodată cu mama ei. Are de rezolvat o karmă negativă mult prea mare..

Cutremur în 2012
Când vom avea următorul cutremur puternic în România?
Magnitudinea marelui cutremur care urmează va fi mai mare decât a seismului din 1977, dar nu vor mai fi pagubele catastrofale de atunci. Dacă nu s-a întâmplat în toamna lui 2010, când România s-a aflat foarte aproape de acest eveniment, nu va avea loc în acest an. Cel mai probabil urmează în februarie, martie sau noiembrie 2012.

”Banii vor deveni o noţiune efemeră. Va fi totul computerizat, nu vom mai merge la cumpărături cu monede şi bancnote.”, Dr. CARMEN HARRA

”Să uităm de datorii în ambele sensuri: şi dacă avem de primit, şi dacă avem de returnat!”, Dr. CARMEN HARRA

”Omenirea e un organism viu şi, dacă o parte se îmbolnăveşte, suferă şi restul. Dacă SUA colapsează, nu va mai avea cine să cumpere produsele din China, dacă România colapsează, nu va mai avea cine să muncească în Italia.”, Dr. CARMEN HARRA

”Astăzi nu e confortabil să fii în pielea niciunui preşedinte, indiferent că vorbim de Obama sau de Băsescu. Trăim vremuri în care e o tortură să reprezinţi o poziţie înaltă în stat.”, Dr. CARMEN HARRA

”Dan Diaconescu nu e omul lui Traian Băsescu, el chiar visează să ajungă preşedinte.”, Dr. CARMEN HARRA


Copilul Mădălinei Manole va ajunge la bunici

Se vor rezolva dosarele ”Elodia” şi ”Mădălina Manole”?
În cazul „Elodia”, procurorii au probe, dar nu au legislaţia necesară pentru închiderea lui Cioacă. Crima s-a întâmplat în bucătărie, au găsit sânge pe pereţi, dar n-au găsit corpul Elodiei. Cioacă urmează să fie arestat în curând. Cine va descâlci iţele în acest caz o va face şi în cazul „Mădălina Manole”. Cred că acest om va fi şeful Poliţiei Capitalei, Vasile Viorel. De anul trecut am spus că va apărea un Vasile (vezi articolul publicat în ”ring” pe 28.07.2010 – n.r.). Copilul Mădălinei Manole va ajunge în cele din urmă la bunicii materni pentru că lui Petru Mircea i se va întâmpla ceva în următorii doi ani şi ceva.

„Teo va arăta spectaculos, de nerecunoscut”
Se va însănătoşi Teo Trandafir?
Îşi va reveni, dar încet, pentru că a trecut o cumpănă extrem de dificilă şi s-a aflat între viaţă şi moarte. Până la urmă va arăta spectaculos, de nerecunoscut, va scăpa de toate kilogramele în plus care s-au adunat în corpul ei din cauza bolii. E ca matamorfoza omului care trece prin purgatoriu. Intră în faza de vindecare şi devine altcineva în sensul bun al cuvântului.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *