ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

DOVADA că Loredana Chivu FACE SEX PE BANI: „Da, iau 200-250 euro” (AUDIO)

Avatar

Publicat

pe

Încă un scandal monstru a izbucnit în show-biz-ul românesc, după ce Loredana Chivu, una dintre asistentele lui Dan Capatos de la “Un Show Păcătos”, a fost acuzată că a lucrat ca damă de companie.
Luni seară, Stelian Ogică a dat startul unui nou scandal sexual. Acesta i-a făcut acuzaÈ›ii grave noii asistente de la Un Show Păcătos, după ce a văzut-o pe Loredana Chivu prestând în mai multe cluburi de noapte, iar tariful acesteia ar fi fost 90 de euro pe oră: „EÅŸti damă de companie. Ai lucrat È™i pe un milion ÅŸi jumătate pe seară. Nu am luat-o personal niciodată. Ai fost cu toÅ£i nespălaÅ£ii în club! Tot BucureÅŸtiul te ÅŸtie!”, a declarat Stelian Ogică.
„Lesbienele” de la Roller Sis, DECONSPIRATE! DOVADA AUDIO în care RECUNOSC că NU SUNT LESBI
Drept replică, Loredana Chivu a reacÈ›ionat dur È™i i-a adus de asemenea acuzaÈ›ii grave lui Ogică: „Ce ai tu de împărÅ£it cu mine? De ce mă jigneÅŸti? Cine eÅŸti tu, mă? Se bagă în seamă cu cine nu trebuie. Eu nu am ce să vorbesc cu un om care este labil mintal la 50 de ani. NesimÅ£itule! Vrei să spun despre tine adevărul că eÈ™ti un proxenet È™i că îÈ›i bagi iubitele la produs?”, a replicat Loredana Chivu.
Războiul LESBI continuă! „Roller Sis sunt două ZDRENÅ¢E care MOR DE CIUDÄ‚ că le-am dat DE GOL!”
Povestea este cu adevărat interesantă, mai ales că astăzi, Marius Baldovin a trimis pe adresa redacÈ›iei ring, o înregistrare care susÈ›ine declaraÈ›iile lui Ogică: „Eu am mai vorbit cu ea de atâtea ori dar astăzi m-am dat la ea. E uÈ™oară de manevrat. I-am propus o aventură cu mine È™i mi-a cerut 250 euro”, a declarat Marius Baldovin.
Convorbirea dintre Marius Baldovin și Loredana Chivu poate fi ascultată AICI.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *