ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Destinul tragic al unui tânăr de doar 20 de ani. A mers la doctor, crezând că are o întindere de mușchi. Câteva luni mai târziu, a murit din cauza unei boli nemiloase. De ce suferea, de fapt

Un tânăr de doar 20 de ani a avut parte de un destin trafic. Studentul din Marea Britanie a ajuns la doctor, crezând că are o întindere de mușchi.

Avatar

Publicat

pe

Un tânăr de doar 20 de ani a avut parte de un destin trafic. Studentul din Marea Britanie a ajuns la doctor, crezând că are o întindere de mușchi. Însă, avea să afle din partea medicilor că, de fapt, suferă de o boală nemiloasă. Fusese diagnosticat cu leucemie, apoi, la doar câteva luni distanță, s-a stins din viață. Mai jos se regăsește întreaga povestea cutremurătoare a lui Dylan Lamb.

Dylan Lamb a avut parte de un destin tragic. La doar 20 de ani, tânărul s-a stins din viață. Inițial, a mers la doctor, acuzând dureri de spate și o posibilă întindere de mușchi. Odată ajuns la clinica medicală, doctorii l-au supus la anumite analize.

La începutul acestui an, însă, Dylan avea să primească un verdict cumplit din partea medicilor. Fusese diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută, cu celule T precursoare. Tânărul din Staffordshire s-a luptat cu boala, până în ultima clipă.

Destinul tragic al unui tânăr de doar 20 de ani – a luptat cu leucemia până în ultimul moment
Când tânărul fusese diagnosticat cu leucemie, s-a deschis un profil GoFundMe, în vederea strângerii unor fonduri pentru ca acesta să poată primi ajutor medical specializat, în America.

La mijloc, era vorba despre un tratament salvator care să ajute pe Dylan să trăiască o viață normală. La momentul acela, Jack Grealish, fotbalistul de la Manchester City, făcuse o donație de 5.000 de lire sterline, cu gândul că poate îl va ajuta. Prin profilul respectiv, s-au strâns peste 117.000 de lire sterline. În zadar, însă, căci destinul lui Dylan a fost tragic – s-a stins din viață, în locuința din Staffordshire, în prezența familiei.

„A închis ochii pentru totdeauna înconjurat de familie, după ce şi-a luat rămas bun de la toţi prietenii cu o zi înainte și încă era zâmbăreţ şi pus pe glume”, a comunicat familia, conform The Sun.

Advertisement

Iubita lui, Phoebe, a vorbit despre modul în care Dylan lupta pentru supraviețuire în fața bolii nemiloase: „S-a înrăutățit progresiv starea lui de sănătate, și-a pierdut pofta de mâncare și i-a fost tot mai rău. Mama lui l-a dus la Urgenţe cu dureri insuportabile. Totul s-a întâmplat atât de repede, încât a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută cu celule T precursoare și, apoi, trei zile mai târziu făcea chimioterapie”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *