ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Bona soților Ceaușescu, dezvăluiri în premieră. Dictatorul o punea să facă asta, în fiecare noapte, dacă el era acasă

La aproape 30 de ani de la dispariția cuplului Nicolae Ceușescu apar noi dezvăluiri din viața lor.

Avatar

Publicat

pe

La aproape 30 de ani de la dispariția cuplului Nicolae Ceușescu apar noi dezvăluiri din viața lor. De data aceasta dezvăluirile surprinzatoare vin din partea bonei familiei de dictatori. Aceasta a povestit cum se comporta cu ea celebrul cuplu.


Bona soților Nicolae și Elena Ceaușescu, dezvăluiri șocante. Ce o punea să facă dictatorul când era acasă


La aproape 30 de ani de la executarea cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu apar noi devăluiri din viața de familie a celor doi. Dezvăluirile țin de familia dictatorială și au fost făcute de cea care a trăit cu ei în casă ani de zile și care a avut grijă de copiii lor.


Bona sotilor Ceaușescu, Cserey Ilona, femeie din Ungaria, a povestit de curând într-un interviu cum se comportau aceștia cu ea, și ce atitudine aveau în general față de angajații din jurul lor.
Elena Ceausescu, cu Zoia in brate, iar bona (dreapta), cu Valentin. Sursa foto: kanald.ro


Nicolae și Elena Ceaușescu, amabili și generoși


Cserey Ilon a mărturisit că sotii Ceaușescu, atât Elena, cât și Nicolae, erau foarte amabili și foarte generoși generoți. Mai mult, se pare că Elenei Ceaușescu nu îi plăcea să dea ordine, așa cum se vehiculează acum despre ea, că ar fi fost o fire care se băga în toate, chiar și în treburile statului.


Elena Ceaușescu se adresa bonei întotdeauna cu cuvintele „te rog”, iar dacă femeia nu era disponibilă pe moment, se apuca chiar ea de treburile gospodărești. „A spus doamna Ceausescu ramai aici, la noi, daca stii sa faci mancare. Era mai bine, totusi, decat sa stam aici, acasa, a fost saracie aici. Acolo era o casa mare, cand m-am dus am stat pe strada Londra, apoi ne-am mutat in strada Herastrau nr. 32„, a declarat Cserey Ilona.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *