ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dalida, Aspirina și Geanina, din Las Fierbinți, cele mai bune prietene Actrițele sunt nedespărțite în viața reală

Avatar

Publicat

pe

Ecaterina Ladin, Mirela Oprișor și Anca Dumitra, actrițele care le interpretează pe Dalida, Aspirina și Geanina, cele trei personaje feminine principale din “Las Fierbinți”, sunt prietene în viața de zi cu zi. Dacă primele două se știau din teatru, în urmă cu 10 ani au cooptat-o în gașca lor și pe Anca.

Orele și zilele petrecute pe platourile de filmare ale serialului de la Pro TV au scos la iveală afinități și puncte comune ale actorilor. De pildă, Ecaterina Ladin, Mirela Oprișor și Anca Dumitra sunt nedespărțite. Recent, la Premiile TV Mania, Dalida și Geanina au venit împreună. Și nu pentru că ar fi avut vreo clauză în contract, ci pentru că sunt amice. Au ajuns să fie apropiate datorită producției „Las Fierbinți”.

„E onorant să joc. Nu știu dacă în România s-a mai făcut un serial atât de lung. Cred că ni se datorează și nouă, actorilor, că suntem plăcuți, dar și oamenilor care se uită la noi și ne sunt fideli și le mulțumim că datorită lor filmăm al XVII-lea sezon”, ne-a spus Ecaterina Ladin. Ea ne-a explicat de ce Mirela Oprișor nu le-a ținut companie. „Păi veneam și cu Mirela Oprișor, dar e în turneu.  Suntem prietene, fiindcă noi trei am fost de la început, s-a legat o prietenie foarte frumoasă între noi”, ne-a spus ea.

În timp ce Dalida și Aspirina sunt cunoștințe vechi, intersectându-se, de-a lungul timpului, în diverse proiecte de teatru, pe Geanina au cooptat-o din primele secvențe filmate pentru „Las Fierbinți”. Au simțit că este de-a lor și nu s-au înșelat. Așa că împreună, toate trei, fac o echipă imbatabilă, atât pe micul ecran, cât și în viața reală. “Cu Mirela mă cunosc de mult, de la Teatrul de Comedie, de prin 2004. Pe Anca am cunoscut-o  la filmări la „Las Fierbinți”. Apreciez la ele în primul rând simțul umorului și discreția. Asta înseamnă o prietenie: să ne simțim bine. Și la bine și la rău”, a mărturisit actrița pentru Libertatea.Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *