ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

Cum revii in forma dupa nastere, fara efort?

Avatar

Publicat

pe

Creștere în greutate. .. Pirozis. .. Grețuri. .. Modificările pielii … oboseală … când ești gravidă, uneori poți simți ca și cum corpul tău nu-ți mai aparține…

Din păcate sarcina își lasă amprenta pe corpul tău, în special pe sânii și abdomen iar  mommy makeover vă poate ajuta să arătați și să vă simțiți mai bine.

Pe măsură ce copilul crește, la fel  face și abdomenul. Acest lucru poate duce la o slăbire și separare a mușchilor abdominali, precum și întinderea  pielii  abdominale. Această întindere poate cauza o ruptură a colagenului pielii, și așa apar celebrele vergeturi concentrate în jurul ombilicului și pe abdomenul inferior.

Multe dintre noile mămici nu pot pierde toate cele 10-20 de kilograme acumulate în sarcină și din păcate, kilogramele de care reușesc totuși să scape nu sunt proporționale cu cantitatea de țesut gras într-o anumită zonă. Asta inseamnă că pentru unele femei, o greutate mai mare pot fi pierdute din sânii sau feșe decât din abdomen și talie unde există de fapt excesul…

Rezultatul? Sânii mai mici, în ciuda taliei pline…

Odată ce o femeia termină alăptatul, sânii  se „dezumfla”si se lasă.

Slăbirea mușchilor abdominali și excesul de piele/grăsime abdominala dau aspectul  de burtă. Unele dintre noile mămici pot arată în continuare însărcinate.

Advertisement

Cum revii in forma dupa nastere, fara efort? Mommy makeover va ajuta garantat!

Dr. Chirurg estetician Ddana Vasilescu ne explica ce este un mommy makeover.

Un makeover mommy, se efectuează folosind o combinație unică de proceduri de chirurgie plastică concepute pentru a contracara efectele fizice ale sarcinii.

Tendința mommy makeover in lume a devenit foarte raspanditain lume si ea include:

 -mărirea sânilor

 -lifting de sâni

 -reducția mamară

Advertisement

 -abdominoplastia

 -liftingul de feșe/coapse

 -liposucția

Mommy makeover poate include oricare sau toate aceste proceduri de conturare a corpului în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră.

De exemplu, unele femei au nevoie de mărire a sânilor pentru a corecta sânii,”dezumflati” în timp ce altele pot avea nevoie implanturi  mamare în combinație cu un lifting o reducere a sânilor combinată cu un lifting.

În zona abdominală, multe femei au nevoie de o abdominoplastie  cu întărirea stratului muscular și indepărtarea excesului de piele și grăsime, în timp ce unele pot necesita o mini-abdominoplastie.

Unele femei pot beneficia,de asemenea  de  liposucție pentru a sculpta spatele, șoldurile și coapsele și altele, pot beneficia de un lifting de fese.

Advertisement

Mommy makeover se poate face în una,două sau mai multe operații separate,în funcție de amploarea „reparatiilor”necesare.

Dr. Dana Vasilescu deține o experiență impresionantă  în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei 10 ani de lucru în afară țării: elveția (zurich )uk, (londra, birmingham, nottingham) franța(saint denis reunion).

După ce le-a practicat cu succes în vestul europei, dr vasilescu reușit să aducă și la noi în țara și să implementeze în practică ei tehnicile de ultimă generație în  chirurgia estetică ,îndeosebi în ceea ce privește remodelarea corporală și metode moderne de rejuvenare atît faciala cît și corporală.

 contact dr. Dana Vasilescu: 0787 775 254

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *