ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Concurent de la Românii au Talent, victima unui accident care l-a mutilat pe viață. Ce s-a întâmplat

Avatar

Publicat

pe

Un concurent de la Românii au Talent a venit să uimească pe toată lumea nu doar cu ceea ce știe să facă, ci și cu povestea sa emoționantă. Acesta a rămas mutilat pe viață tocmai din cauza pasiunii sale. Numărul care l-a rănit a fost din nou pus în scenă de artist.

Concurent de la Românii au Talent, mutilat pe viață din cauza pasiunii sale

Povești emoționante de viață își fac loc cel mai bine în cadrul proiectului Românii au Talent, mai cu seamă că unde este vorba despre artă, trăirea venită din experiențe extreme de viață trebuie să primeze. Pedro Benavides a fost cel care a întristat publicul cu povestea sa. Acesta se descrie ca fiind artist, dansator, actor și circar și realizează deja de mulți ani numere impresionante, dar extrem de periculoase. Pedro este originar din Chile, dar locuiește în Barcelona. Bărbatul a ales să pună în scenă câteva mișcări grele, iar la final să le dezvăluie juraților munca și suferința din spatele lor. Pedro a povestit că acrobația este un spectacol pe cât de fabulos, pe atât de dificil. Unii dintre colegii săi și-au spart capul, s-au lovit la mâini și la picioare sau în alte zone ale corpului, iar nici el nu a fost ferit de astfel de accidente. Bărbatul și-a pierdut degetul mijlociu în timpul antrenamentelor.

Pedro, acrobatul mascat de la Românii au Talent, utilat pe viață din cauza pasiunii sale
„De 10 ani practic această disciplină, de la 14 ani fac dans, circ, teatru, iar ce v-am prezentat e o fuziune a tot ce fac. E foarte periculos căci cercul cântărește 25 de kilograme. Am prieteni care și-au spart capul. Și eu am făcut accident”

„E extraordinar să poți să privești așa ceva”

„Fluența numărului mi-a plăcut pentru că este cel mai greu de atins. Asta e, de fapt, marea artă. Ai făcut-o atât de lin și natural încât m-ai cucerit”, a declarat Mihai Petre. Andra a fost și ea impresionată de număr: „E prima oară când văd un concurent care execută aceste mișcări perfect. E extraordinar să poți să privești așa ceva. Pentru noi, ca spectatori e extraordinar”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *