ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Cod galben de vânt, valabil până la ora 21:00 în Dobrogea, Muntenia și pe Litoral

Avatar

Publicat

pe

Chiar dacă prima lună de toamnă este pe sfârșite, temperaturile vor rămâne totuși ridicate pentru perioada în care ne aflăm. În schimb, prin anumite zone vântul va fi destul de insistent.

Meteorologii au emis un cod galben de intensificări ale vântului valabil până la ora 21:00 în dobrogea, muntenia dar și pe litoral, unde rafalele vor depăși 70 de km/h.

Miercuri, vremea se menține frumoasă și caldă, cu soare generous, în majoritatea regiunilor din țară și doar în sud și sud-est vor fi înnorări trecătoare. Tot pe aici vântul va sufla cu putere cu rafale de peste 70 de km/h, iar temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade.

În capitală vom avea încă o zi cu atmosferă însorită, cer mai mult senin, dar vântul ne va deranja puțin pe parcursul zilei, va bate cu viteze de 60 de km/h. Temperatura maxima va urca până la 30 de grade.

La munte, temperaturile mai scad puțin însă vremea va fi plăcută în majoritatea masivelor, norii apar destul de rar, dar vântul se va intensifica în special pe crestele montane.

Pe litoral soarele încă are putere să strălucească, dar va crea probleme și va sufla cu peste 70 de km/h. Maximele vor ajunge la 26 de grade în aer și în jur de 22 de grade în apă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *