ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce fac acum actorii din anatomia lui Grey, în viața personală, dar și în cea profesională

Ce fac acum actorii din anatomia lui Grey, în viața personală, dar și în cea profesională?

Avatar

Publicat

pe

Ce fac acum actorii din anatomia lui Grey, în viața personală, dar și în cea profesională? Seria numită Anatomia lui Grey este creată de Shonda Rhimes și este o serie americană de dramă medicală.

Debutul serialului a avut loc pe data de 27 martie 2005 pe ABC (American Broadcasting Company). În prezent, serialul s-a terminat la un număr impresionant de 17 sezoane.

Actorii din Anatomia lui Grey

Seria se bazează pe viața ficțională ale îndrumătorilor, stagiarilor și rezidenților care evoluează în fiecare zi ca și medici. În același timp, ei încearcă să-și mențină relațiile și viețile personale în echilibru. O parte din cele mai îndrăgite personaje au părăsit serialul datorită neînțelegerilor și alte motive nespecificate de către actori. Dar ce s-a întâmplat cu ei după terminarea serialului? Au mai jucat și în alte seriale sau au părăsit micile ecrane definitiv?

Derek Shepard (Patrick Dempsey)

Derek Shepard, cunoscut ca și McDreamy în serial a șocat mulți fani atunci când a părăsit serialul. Mulți au crezut că odată cu plecarea actorului, întreaga seria se va opri sau își va pierde grav din audiență. Ei bine, nu a fost chiar așa. Fanii au rămas fideli serialului și au așteptat cu nerăbdare următoarele episoade. După terminarea serialului, actorul a primit un alt rol în pelicula Bridget Joness baby.

Cristina Yang (Sandra Oh)

Decizia ei de a părăsi serialul a fost neașteptată pentru fanii serialului. Din fericire, actrița nu a dispărut definitiv de pe micile ecrane odată cu plecarea din serialul îndrăgit. După plecarea din serial, actrița a jucat în câteva filme de la Hollywood, implicându-se în multiple proiecte cinematografice. După plecarea din Anatomia lui Grey, actrița a mai jucat și în „Tammy”, „33 Liberty Lane”, „Catfight”, „Shitty Boyfriends”. Atunci când nu este pe platourile de filmare, Sandra este fotografiată pe bicicletă. Este adepta unui stil de viață sănătos.

George O`Malley (T. R. Knight)

Probabil că dispariția lui George a fost cea mai șocantă. Nimeni nu se aștepta să părăsească serialul. El a jucat în serial din 2005 până în 2009. A mai jucat în în serialul „The Good Wife”, timp de un an. Ulterior, a început să se concentreze și să participe la audiții pentru alte roluri din filme diferite de la Hollywood. Alte proiecte la care a mai lucrat actorul sunt: „Hello Again”, „Broken”, „A year and a change”. Actorul a recunoscut cu ceva timp în urmă că este gay, fiind căsătorit cu un alt bărbat.

Advertisement

Actorii din Anatomia lui Grey – Denny Duquette (Jeffrey Dean Morgan)

Denny Duquette este personajul de care s-a îndrăgostit Izzy. După ieșirea din serial, Jeffrey a apărut în mai multe producții cinematografice destul de cunoscute. Câteva exemple: „Watchmen”, „The Possession”, The Losers”. Jeffrey s-a căsătorit cu Hilarie Burton, o actriță americană, în 2014.

Lexie Grey (Chyler Leigh)

Dispariția din serial a lui Lexie Grey, sora lui Meredith Grey nu a fost acceptată tocmai ușor de către fani. După ce a părăsit serialul, actrița a mai jucat în alte două seriale cunoscute, „Super girl” și „Taxi Brooklyn”. Chyler Leigh este căsătorită cu Nathan West. Actrița are o familie frumoasă și numeroasă cu trei copii: Anniston, Noah și Taelyn.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *