ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arată acum fiica lui Gigi Becali. Ce bolid conduce Alexandra la doar 24 de ani

Cum arată acum fiica mijlocie a lui Gigi Becali și ce mașină conduce aceasta la doar 24 de ani?

Avatar

Publicat

pe

Cum arată acum fiica mijlocie a lui Gigi Becali și ce mașină conduce aceasta la doar 24 de ani? Cu ce se ocupă tânăra și cum se bucură de notorietatea provenită de la celebrul său părinte?

Ce mașină conduce Alexandra, fiica mijlocie a lui Becali?

Alexandra a cunoscut notorietatea de mică, la fel ca celelalte două surori ale sale. Aceasta a avut mereu grijă să-l facă mândru pe Gigi Becali, iar aparițiile sale publice, extrem de discrete, au dovedit asta de-a lungul timpului. Deși ar putea să se fălească și să risipească pe nimicuri banii tatălui său, a fost de multe ori surprinsă împărțind ici colo sume modice oamenilor care i-au făcut câteva favoruri sau pur și simplu celor care aveau adevărată nevoie.

Cu toate astea, ca orice tânără care se respectă, imaginea are și ea un loc pe podium, așa că vestimentația, părul, make-up-ul și mașina din care iese trebuie să fie de top. La doar 24 de ani, Alexandra conduce un bolid de 200.000 de euro și este interesată de lumea modei. Aceasta urmează cursurile Facultății de Drept, iubește să petreacă, dar continuă să o facă în grupuri restrânse, respectându-și intimitatea.

Alexandra Becali, mai ravisantă decât niciodată

Alexandra clarifică zvonurile – nu s-a iubit niciodată cu Mihnea Grigoriu

„Eu și Mihnea Grigoriu ne cunoaștem încă din copilărie și niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relație de prietenie, fapt pe care de altfel el însuși îl poate confirma. Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele. Este totuși păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească”
Alexandra Becali

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *