ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Carmen Harra, DEZVĂLUIRI-ŞOC despre DRAMA lui Cotabiţă: „Dacă îşi revine, mai trăieşte…”

Avatar

Publicat

pe

Azi se împlineşte o săptămână de când Gabriel Cotabiţă a intrat în comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Celebrul numerolog Carmen Harra i-a analizat profilul şi a oferit, pentru „ring”, informaţii incredibile despre ce se întâmplă acum cu artistul. Potrivit lui Carmen Harra, Gabriel Cotabiţă, născut pe 1.11.1955, e dezavantajat numerologic: „Clar că nu trăieşte mult. Nimic din codul lui divin nu-i susţine longevitatea.

Dacă mergem pe calculaţii, nu va apuca să împlinească 60 de ani. E un adevăr dur, dar asta e codificarea lui. Cifra lui e 5, dar nu există nicăieri cifrele longevităţii: 6, 7, 8. Îl ajută doar 1 în ziua naşterii, dar e greu de crezut că 1 va putea schimba turnura lucrurilor. Numerologia lui e marcată de cifrele 1, 2, 2 şi 5. Îi lipsesc toate celelalte numere. Asta nu înseamnă că toţi cei care s-au născut odată cu Cotabiţă vor muri înainte de 60 de ani.

Pentru că intervin factorii numelui şi cei genetici. Pe Cotabiţă nu-l ajută nici genetica, problemele lui de sănătate au mai existat în familie, cel mai probabil la bunici, pentru că acestea se transmit la a doua generaţie”. „Dacă îşi revine, mai trăieşte 20 de ani” Există însă o speranţă… „Poartă în numele lui energia cifrei 8, care i-a dat faimă şi bani şi îi poate da şi longevitate. Asistăm la o luptă între codul vieţii, genetică şi codul numelui.

Dacă energia numelui e mai puternică, îşi revine şi mai trăieşte 20 de ani. Dar după toate calculaţiile, şansele lui sunt extrem de mici. Însă avem dreptul la speranţă. În orice calculaţie există marjă de eroare, dar codificarea lui îi limitează viaţa la 60 de ani. El e chiar pe această muchie. Dacă eram întrebată acum cinci ani cât trăieşte Cotabiţă sau dacă el însuşi m-ar fi întrebat, aş fi spus acelaşi lucru: nu apucă 60 de ani. Aş fi făcut exact aceleaşi calculaţii. N-am inventat eu numerologia, o ştiinţă foarte veche. E fascinant când ţi se termină firul vieţii, te prăbuşeşti şi nimeni nu mai poate face nimic. Cred că la fel e şi la Cotabiţă.

Deşi, în inima mea, spun: «Nu-l scoateţi de pe aparate, mai daţi-i o şansă, poate miracolul se întâmplă! Nu te poţi baza pe nicio ştiinţă din lume!»”, spune Harra. „Să-i spună încontinuu cât de mult îl iubesc” În aceste condiţii, Harra are un sfat pentru familia Cotabiţă: „Toţi cei pe care îi iubeşte mult să vină lângă patul lui şi să-l încurajeze, să-i spună încontinuu cât de mult îl iubesc şi că au nevoie de el pentru a-l convinge să rămână în această lume. Chiar dacă nu le răspunde, aude. Oamenii în comă sunt cu un picior în lumea cealaltă, ştiu şi văd tot ce se întâmplă şi se luptă pentru a reveni sau a pleca.

În comă, spiritul se detaşează de corpul fizic, e ca o moarte clinică. El se vede pe el, energia lui asistă la tot şi are opţiunile lui: am şansa să revin, să stau în cărucior sau să plec. Viaţa lui e în mâna unei forţe superioare. Personal, cred că el asistă la tot ce i se întâmplă şi nu cred că ar vrea să revină şi să rămână cu dizabilităţi. De ce să rămână paralizat? Nu-şi doreşte asta nici pentru el, nici pentru familia lui. El a trăit frumos până acum. Mai vrea să trăiască în cărucior sau merge mai departe? E alegerea sufletului dacă se mai întoarce în acel corp.

Advertisement

Practic, asişti la propria tragedie şi decizi pentru tine. Unii stau în comă luni şi ani. El merită şansa lui, trebuie să vedem dacă energia numelui poate să-l scoată din această situaţie-limită”. „Îl cunosc pe Gabriel Cotabiţă şi când am fost anunţată la telefon că el se află în stare gravă la spital, am izbucnit în plâns.”, CARMEN HARRA 10 ani i-a spus Carmen Harra lui Joan Rivers că mai are de trăit în 2004, iar în 2014 actriţa a murit. „Decât să ştii la ce vârstă vei muri şi ce urmează să ţi se întâmple rău, mai bine să ştii doar ce urmează frumos în viaţă… Pentru că nu poţi schimba destinul.”, CARMEN HARRA


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *