ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Bianca Rus, jefuită la o nuntă la care a cântat. Ce i-au furat hoții

Avatar

Publicat

pe

Bianca Rus, jefuită la o nuntă. Vedeta a mers acolo să cânte, doar că a avut parte de o experiență neplăcută. Ce i-au furat hoții.

Bianca Rus, jefuită la o nuntă la care a cântat, în Satu Mare. Artista a aflat cu stupoare că a rămas fără lucrurile de preț, înainte de eveniment.

Bianca Rus, jefuită la o nuntă
Bianca Rus a mers la o nuntă în Satu Mare să cânte, doar că a rămas fără obiectele de preț. Artista a spus că atunci când a mers să salute mirii, după ce a ajuns, a fost prădată de hoți.

Artista spune că este posibil să-ți fi lăsat mașina deschisă tot acest timp, dar este posibil și ca cineva să fi forțat ușa. Cert este că atunci când a mers la mașină a văzut că nu mai are geamantanul cu haine.

”Am fost invitată la o nuntă, în județul Satu Mare, să cânt. M-am dus să dau și eu cu „Bună seara, casă de piatră”, să văd mirele, mireasa, dacă totul e ok și între timp, probabil ori mi-am lăsat mașina deschisă ori mi-a deschis cineva mașina și aveam acolo un geamantan drăguț.

Advertisement

Eu așa merg peste tot, cu portbagajul cu haine și nu am mai găsit geamantanul cu absolut nimic, nu mi-au dispărut doar hainele, mi-a dispărut și geamantanul”, a povestit artista, la emisiunea Star Magazin de la Antena Stars.

Bianca Rus nu a chemat poliția
Bianca Rus a rămas și fără hainele de preț și fără geamantan, dar nu a vrut să mai cheme poliția la fața locului. Vedeta a spus că nu a vrut să creeze o mare vâlvă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *