ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Arşinel, DECLARAŢIE INCREDIBILĂ despre Iohannis! „Există un ORGOLIU al unui drum…”

Avatar

Publicat

pe

După 25 de ani de comunism sub Ceaușescu și alţi 25 de ani controlaţi de vechile structuri, România a intrat într-o nouă etapă a existenței sale. Din punct de vedere al simbolisticii, românii vor sărbători 100 de ani de la Marea Unire sub un etnic german, lutheran, închizând o buclă istorică deschisă în 1918 de un rege german, catolic. Klaus Iohannis este din 21 decembrie 2014 președintele României.

Ţara și-a ales președintele pentru următorii 5 ani, iar despre acest lucru maestrul Alexandru Arşinel spune că speră să fie de bun augur: „Ţara este în criză, şi nu este de azi, de ieri. Ţara este într-o permanentă criză şi înainte, dar şi după Revoluţie, până în prezent. Probabil sechelele sistemului ne-au făcut să fim când de o parte sau alta a unei baricade construite, pe care nu am reuşit să o înlăturam. Există un orgoliu al unui drum pe care îl apuci şi refuzi să te mai întorci chiar dacă ştii că nu este bine; cel mai rău este când nu încerci să întinzi mâna pentru a pune o punte între ceea ce se construieste politic, şi de o parte şi de alta. La noi tot timpul există o situaţie de agresiune, ne acuzăm, şi extrem de rar găsesc o oază de linişte, în sensul de a propune soluţii practice pentru îndreptarea unor lucruri grave, mai ales cum e situaţia ţării. Poate acum va fi altceva din moment ce ne aflăm pe o baricadă nouă. Noul preşedinte pare să aibă potenţial în găsirea acestor soluţii practice. Să vedem ce va fi.” , a declarat Alexandru Arşinel, în exclusivitate pentru ziarulring.ro. Întrebat care opţiune o consideră viabilă pentru acest popor, Arşinel susţine că mizează pe .. o pipă.

Cea a Păcii: „Soluţia este reconcilierea! Ţara asta are nevoie de Pipa Păcii! Poporul ăsta încă n-a avut parte de lucruri bune, sau prea bune. Cred că cel care răspunde de fericirea României, adica cel care a fost votat, ar fi cazul să se responsabilizeze!”, a mai spus simpaticul actor. Arşinel, din nou la bisturiu? La cei 75 de ani ai săi, Alexandru Arşinel se luptă cu problemele de sanatate. Înainte de intervenţia complicată a transplantului de rinichi pe care maestrul a suportat-o în luna august 2013, actorul a fost operat şi de hernie de disc cu un an înainte.

Durerile crunte de coloană au revenit recent, reactivându-se nervul sciatic stâng pe fondul efortului susţinut depus de actor în a-şi continua spectacolele. Anul 2015 îl va surprinde pe marele actor într-un program intensiv de recuperare din pricina problemelor de care suferă la nivelul coloanei vertebrale.

„Dacă va fi nevoie voi face ce trebuie, chiar şi să mă operez. Vine o vreme când operaţiile te ajută şi nu e ceva de speriat. Trebuie să mai slăbesc vreo 10 kilograme. Am probleme sciatice de mult timp, dar am învăţat să trăiesc aşa. Sunt mulţi care mă iubesc şi asta m-a ajutat enorm.”, a mai declarat acesta.

După ce a petrecut Revelionul alături de familie, în cabana sa de la Sinaia, actorul a început şedinţele de fizioterapie şi a intrat într-un program de repaus prelungit, astfel încât să nu ajungă pe masa de operaţie.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *