ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

APEL DISPERAT! Jean PĂDUREANU e pe MOARTE! „Trebuie eliberat!”

Avatar

Publicat

pe

Disperare mare în cazul lui Jean Pădureanu! Prieten apropiat cu fostul conducător de la Gloria Bistriţa, Ioan Horoba trage un semnal de alarmă şi spune că „tata Jean” trebuie eliberat de urgenţă din cauza sănătăţii precare.

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al clubului Gloria Bistriţa, condamnat la închisoare în „Dosarul Transferurilor”, a solicitat, prin intermediul avocaţilor săi, întreruperea pedepsei pe caz de boală. Solicitarea „Lordului” va fi discutată pe 30 mai la Tribunalul Ilfov. Situaţia lui Jean Pădureanu este în continuare gravă din punct de vedere medical. Pe lângă toate maladiile cunoscute, „Lordul” trebuie să fie operat de urgenţă la prostată.

„Asta este ţara în care trăim. Este incredibil ce se întâmplă! Omul ăsta este bolnav grav, nu are voie să stea acolo unde este. Jean Pădureanu trebuie eliberat, altfel moare! Pe lângă toate bolile pe care le are, acum trebuie operat şi la prostată. Este extrem de grav. Eu sper ca pe 30, când se rejudecă situaţia, Pădureanu să fie eliberat. Este singura lui şansă să fie salvat”, a declarat, pentru „ring”, Ioan Horoba.

Noul coleg pentru Pădureanu: Gigi Neţoiu Mai nou, după eliberarea condiţionată a generalului Victor Atanasie Stănculescu, cel care i-a ţinut companie fostului conducător al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu are un nou coleg de celulă. De câteva zile, Gigi Neţoiu a fost adus la Penitenciarul Rahova, acesta fiind repartizat în celula lui „tata Jean”.

„Este bine pentru el că acum are cu cine să mai vorbească despre fotbal în puţinele momente de luciditate. Ei se ştiu bine de foarte mulţi ani”, a povestit Horoba. N-a reuşit să ajungă la Rahova Ioan Horoba are o mare supărare: n-a reuşit să ajungă la penitenciar să-l vadă pe fostul său colaborator de la Gloria Bistriţa.

„Am încercat de mai multe ori să ajung la el, dar se înscriu fel şi fel de rude care cred că nici nu l-au văzut vreodată în viaţă şi acum vor să îl caute la penitenciar. Asta este, îmi pare rău că nu am apucat să ajung la el, pentru că eu sunt de foarte mulţi ani unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Jean Pădureanu. Sper să iasă cât mai repede şi să mă pot întâlni cu el în libertate”, a mai spus preşedintele executiv de la Gaz Metan.

Advertisement

„Nu înţeleg cum statul român îşi permite să cheltuiască atâţia bani cu un om bolnav care ar trebui să fie lăsat în libertate.”, Ioan Horoba

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *