ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Amalia Năstase a luat încă o decizie radicală, după ce a slăbit 30 de kg. Și-a schimbat look-ul și arată superb

Amalia Năstase a hotărât în urmă cu puțină vreme să își schimbe radical viața. A slăbit 30 de kilograme, iar acum și-a schimbat și look-ul.

Avatar

Publicat

pe

Amalia Năstase a hotărât în urmă cu puțină vreme să își schimbe radical viața. A slăbit 30 de kilograme, iar acum și-a schimbat și look-ul.


Amalia Năstase, încă o decizie radicală


Amalia Năstase (42 de ani) este o femeie realizată atât profesional, cât și personal. Însă, în urmă cu trei ani, după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, au apărut probleme cu silueta. Ajunsă într-un punct critic, vedeta a decis că este momentul să facă o schimbare. Nu a recurs la o intervenție pentru a-și micșora stomacul, dar a făcut eforturi pentru a ține o dietă personalizată, recomandată de un nutriționist. Din acel moment, dieta i s-a transformat în stil de viață. Recent, Amalia a fost invitată la ”Teo Show”, unde s-a arătat în toată splendoarea.
Vedeta i-a surprins pe cei doi moderatori, Teo și Bursucu, ei declarând că nu au recunoscut-o pe Amalia în primă instanță. Mai apoi, bruneta a postat pe contul ei de Istagram fotografia făcută în timpul emisiunii, în care apare împreună cu ce cele două gazde ale show-ului, alături de comentariul: „Atunci când Teo Trandafir nu te mai recunoaște înseamnă că te îmbogățești? – 30 de kilograme”.


Vedeta și-a schimbat look-ul și arată superb


Într-adevăr, comparativ cu acum mai bine de un an, când a început dieta, Amalia este de nerecunoscut, dar, pe lângă cele 30 de kilograme pe care a reușit să le dea uitării, vedeta și-a lăsat deoparte și părul lung. Ea a renunțat la pletele negre cu care își obișnuise fanii, în favoarea unui bob elegant asimetric.


Amalia la ”Vorbește Lumea”


„Ambiție și voință, nu așa… 30 de kilograme nu sunt 3′, „Ești un exemplu și o frumusețe de femeie’, „Arăți minunat și cred că te simți pe măsură’, „Superbă’, „Impecabilă’, „Bine de tot’, „Câtă ambiție!’, „Arăți senzațional!’, „Doamne, ce frumoasă ești!’, „Ce splendoare de femeie!’”, au spus fanii, în josul celei mai recente fotografii postate de Amalia.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *