ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Alibec: „Am venit să câștig trofee la Steaua”

Avatar

Publicat

pe

Ziarulring.ro a obținut prima reacție a lui Denis Alibec după ce jucătorul Astrei Și-a dat acordul să evolueze la Steaua din ianuarie. Atacantul spune că își dorește mult ca Steaua să fie o nouă rampă de lansare spre fotbalul mare, după ce în 2009 el a fost în lotul lui Inter Milano, echipă pentru care a evoluat în două meciuri.

Cum te simți acum după realizarea transferului la Steaua?

Nu Știu ce să zic pentru că, deocamdată, transferul nu este 100% sigur. Există o clauză că dacă mă accidentez, nu se mai face mutarea. Doamne ferește de așa ceva! Vom vedea din iarnă ce va fi…

Ce le transmiți actualilor colegi lângă care mai ai de stat doar până în ianuarie?

Eu cu coechipierii mei de la Astra am fost ca o familie Și nu pot să trec peste asta ușor. Aici am pus mult suflet la echipa asta. Deocamdată vreau să îmi fac treaba cât mai bine în acest grup, să ajut cât pot echipa Și să câștigăm cât mai multe meciuri. Sunt profesionist Și atât timp cât voi fi la o echipă, voi da totul pentru ea. Ei mă cunosc ce fel de om sunt, îi asigur că Astra va rămâne un moment important al carierei mele, dar asta e viața noastră a fotbaliștilor. MĂ bucur că pot ajuta Astra Și după plecarea mea, clubul încasând o sumă frumoasă la acest transfer.

Ce le transmiți viitorilor tăi colegi de la Steaua?

Advertisement

SĂ mă aștepte cu brațele deschise că vin hotărât să câștig trofee la Steaua, așa cum am făcut-o Și cu Astra Și că se pot baza pe mine ca pe un bun coleg. Acum, nu-mi rămâne decât să sper să se facă până la urmă acest transfer, adică să fiu apt Și din ianuarie când intră în vigoare mutarea.

Îți dorești ca Steaua să fie o nouă rampă de lansare spre fotbalul la o echipă de genul Inter Milano?

Este unul dintre obiectivele mele. Normal că de la Steaua sunt mult mai multe Șanse să te vadă cluburile mari Și să te transferi în fotbalul mare.

Cu cine crezi că te vei bate la titlu din ianuarie?

Eu cred că tot cu Astra chiar dacă au plecat mulți jucători de aici Și urmează să o fac Și eu. Rămâne un grup puternic la Astra capabil să facă multe surprize.

Ești supărat că selecționerul nu ți-a dat ocazia să joci niciun minut în întâlnirile cu armenia și kazahstan?

Nu cred că există fotbalist care nu vrea să joace. Ce pot să fac dacă așa a decis antrenorul?!

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *