ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

8 SFATURI SEXUALE pe care FIECARE CUPLU trebuie să le știe

Avatar

Publicat

pe

În viaÅ£a sexuală a oricărui cuplu există, clar, două faze majore: sexul pe care îl practici până să intri într-o relaÅ£ie stabilă ÅŸi sexul de care ai parte după ce te afli într-o relaÅ£ie. Åži nu e un secret, nu despre cea de-a doua categorie ne place să vorbim sau să ne lăudăm în momentele în care ne adunăm la un brunch cu prietenii (sau prietenele, în cazul femeilor). Însă, ce ar fi dacă am reuÅŸi să schimbăm asta?! Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta enorm să vă îmbunătăţiÅ£i viaÅ£a sexuală în cuplul pe care îl formaÅ£i cu iubitul/iubita voastră.
1. Joacă rolul de… opusul personalităţii tale
E iubitul tău un personaj dominant, care conduce ÅŸi decide orice în relaÅ£ia voastră? Leagă-l de marginile sau de picioarele patului. E un tip timid, care te lasă pe tine să iei orice decizie? Înmânează-i o rolă de leucoplast ÅŸi invită-l să te înfăşoare sau să te lege cu banda adezivă. Multora le place ca în pat să joace un rol care nu i se potriveÅŸte în viaÅ£a reală.
2. Fă acel lucru pe care el te-a rugat dintotdeauna să-l faci
MulÅ£i bărbaÅ£i sunt destul de… vocali în ce priveÅŸte fanteziile lor sexuale. Sâcâiala lor este aproape similară cu cea a noastră când insistăm să nu-ÅŸi mai lase ciorapii aruncaÅ£i prin casă sau să coboare colacul de la WC după ce au utilizat toaleta. Dar oare iubitul tău chiar vrea să-i faci pe plac?! Să încerci sexul anal, sau să te îmbraci precum o asistentă medicală sau o servitoare din FranÅ£a medievală?! Å¢inând cont că tu eÅŸti singura femeie cu care el are voie să facă sex, poate merită o încercare!
3. ÎncercaÅ£i ORICE poziÅ£ie pe care nu aÅ£i mai încercat-o înainte
A face lucruri noi împreună e un lucru atractiv, provocator, mai ales că – hai să fim oneÅŸti – probabil a trecut ceva timp de când fiecare dintre voi nu a mai făcut nimic nou în pat. Propune o poziÅ£ie nouă pentru tine sau lasă-l pe el să-Å£i zică una pe care nu a mai încercat-o niciodată ÅŸi… treceÅ£i la treabă! Ce s-ar putea întâmpla, în fond ÅŸi la urma urmei? În cel mai bun caz – să vă placă la nebunie. În cel mai rău caz, vă alegeÅ£i cu o porÅ£ie sănătoasă de râs.
4. Lasă-Å£i lenjeria intimă acasă înainte de a pleca la cină
OK, poate părea un pic ciudat, dar cu siguranţă va transforma banala cină cu bruschette ÅŸi salată, pe care o luaÅ£i la restaurantul de lângă casă, în ceva mult mai distractiv. Fie atunci când pleci de acasă, fie când reveniÅ£i, fie când staÅ£i jos la restaurant, fă-l să înÅ£eleagă că nu ai chiloÅ£ii pe tine. Dacă mai eÅŸti ÅŸi îmbrăcată cu o fustă mulată ÅŸi cu niÅŸte pantofi cu toc în picioare, cu siguranţă i-ai generat destule fantezii ca să nu se mai gândească la mâncare.
5. Fă sex chiar ÅŸi atunci când nu ai acelaÅŸi chef ca partenerul
Să fim clari de la început! NICIODATÄ‚ nu fă vreun lucru pe care nu-Å£i doreÅŸti să îl faci. Dar, nu uita că, orice relaÅ£ie este un cumul de compromisuri. AÅŸa că dacă mai mult îl respingi decât încerci să-l exciÅ£i, să nu te mire dacă vei avea parte de tot mai rare partide de sex. O relaÅ£ie implică un „drum” lung, de durată, iar, dacă de-a lungul lui, îl neglijezi sau îl respingi de prea multe ori, s-ar putea ca el să înceteze la un moment dat să mai încerce sau ca aceste iniÅ£iative ale lui să fie din ce în ce mai rare.
6. Tratează partenerul, din când în când, ca pe un obiect sexual
De ce fel de sex au parte oamenii când vine vorba de o aventură? De acel gen de sex cu hainele smulse ÅŸi lumina stinsă repede. Multă lume a uitat de acest gen de pasiune, care – ÅŸtim cu toÅ£ii – e greu de menÅ£inut în condiÅ£iile în care dormiÅ£i împreună, deja de sute de ori. AÅŸa că poÅ£i considera sfatul ăsta ca o investiÅ£ie în… monogamia ta ÅŸi a iubitului tău. AÅŸa că încearcă, spre exemplu, să-l tratezi ca pe nesimÅ£itul-dar-atât-de-sexy-ul-sportiv cu care, pe timpul facultăţii, Å£i-ai dorit să te culci măcar o singură dată. Ia-l, spune-i direct de vrei de la el, garantăm că o să-i placă.
7. Nu uita de sexul oral!
Fiecare femeie ÅŸtie că bărbaÅ£ii iubesc sexul oral, aÅŸa cum fiecare bărbat ÅŸtie că, la un moment dat, într-o relaÅ£ie de durată, nu va mai avea parte de el. În mintea lui, tu vei continua să faci acest lucru pentru că vrei, aÅŸa că încearcă să nu o faci de parcă ai face orice alt lucru în… gospodărie (chiar dacă tu, poate, deja simÅ£i asta). P.S. Această regulă e valabilă ÅŸi în ce-l priveÅŸte.
8. Nu te îmbrăca precum o… mamaie în fiecare seară când intri în pat
Pentru mulÅ£i bărbaÅ£i, momentul în care Å£i-ai tras pe tine pantalonii de pijama este exact momentul în care romantismul ÅŸi pasiunea mor. Åžtim că e dificil, mai ales că tu chiar îÅ£i doreÅŸti să te îmbraci cu pantalonii aceia confortabili, la fel de mult cum probabil ÅŸi el îÅŸi doreÅŸte să renunÅ£e să mai facă „abdomene” la sală. Ia totuÅŸi în considerare ca, măcar din când în când, să dormi doar în lenjerie sau, măcar, să renunÅ£i la tricoul lăbărÅ£at în care te simÅ£i atât de comod. E foarte posibil să ai parte de lucruri minunate. Nu doar că el te va considera mult mai sexy în momentul în care te vei băga în aÅŸternut, dar e foarte posibil ca ÅŸi libidoul tău să devină, brusc, foarte accentuat.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *