ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

7 tactici simple ca oamenii din jur să te placă imediat

Avatar

Publicat

pe

7 tactici simple ca oamenii din jur să te placă imediat – pe cât de ușor se naște o prietenie adevărată, pe atât de dificil este să convingi o persoană care nu te place să te simpatizeze. Există totuși o cale sigură ¨de a ajunge la inima cuiva, trebuie doar să urmezi câteva reguli.

Socializarea și metodele prin care aceasta se poate realiza sunt teme predilecte pentru psihologi, care susțin că atât timiditatea, cât și fobia socială pot fi învinse prin voință și prin aplicarea unui set de tactici simple.

1 Efect de cameleon

Când ai în față o persoană care nu te place, imaginează-ți că te uiți într-o oglindă și încearcă să-i imiți mișcările, mimica, gesturile, dar fără ostentație. Efectul de cameleon va funcționa în avantajul tău.

  2 Legea obișnuinței

  În general, oamenilor le plac lucrurile familiare. Așadar, interacționează cât mai des cu persoanele care nu te simpatizează, oferă-le 
ajutorul când au nevoie, salută-le prietenește de fiecare dată când le vezi, fă conversație și stai prin preajma lor (fără a le sufoca).

  3 Fii veselă!

  Oricui îi plac oamenii bine dispuși, mai ales că această stare este contagioasă. Comunicarea emoțiilor pozitive este un lucru de dorit.

  Advertisement
  Citește în continuare
  Advertisement
  Lasă un comentariu

  Lasă comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *