ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Surpriză‚ la X Factor! Solistul Carla’s Dreams, al patrulea jurat

Avatar

Publicat

pe

Carla’s dreams, unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, se alătură anul acesta deliei, lui åžtefan și lui horia la masa juriului x factor, la cel de-al șaselea sezon al super show-ului, difuzat în această toamnă la antena 1.

„pornesc la drum în acest proiect fără să îmi setez anumite așteptări, vreau să fiu surprins și sunt convins că așa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de acțiune, încerc să fiu foarte deschis, dar în același timp să rămân eu și să reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmărit sezoanele trecute, cumva e greu să eviți „x factor” și am descoperit aici oameni care au demonstrat că acest show te poate aduce în atenția publicului pe merit. Nu știu să spun acum cel fel de jurat voi fi, ci doar că voi încerca să fiu cât mai onest!”, a declarat carla’s dreams.

Åži în acest sezon, diva delia pornește cu un vizibil avantaj – este singura care cunoaște adevărata identitate a noului jurat, între cei doi existând numeroase colaborări: „am cântat de atâtea ori și am petrecut atâtea ore împreună, încât a fost inevitabil!”, a povestit delia, mai ales că în jurul identității noului jurat s-au vehiculat și se vehiculează încă o mulțime de ipoteze. „cred că vom avea un sezon plin de surprize și va fi un spectacol în sine tot ce se va întâmpla cu membrii juriului, sper să fie și un soi de concurență între noi, pentru că așa-i firesc. Åži eu sunt foarte curioasă să văd cum vor decurge lucrurile, știu doar că voi fi destul de fermă pe poziție, dar în același timp calmă și liniștită. Probabil că voi fi un liant între cei trei, voi fi din nou aducătoare de pace și de liniște”, a povestit amuzată jurata, care a completat: „să sperăm că nu ne vom scoate ochii!”.

La rîndul lui, juratul è˜tefan bănică știe exact ce așteptări are de la noul sezon „x factor”, care va începe în această toamnă la antena 1. „noul sezon „x factor” sper să fie interesant și să se transforme într-o nouă provocare, să descopăr concurenți talentați, care au ceva de spus. Åži sper să am aceeași mână bună pe care am avut-o pentru concurenții mei din ultimii doi ani: nicoleta nucă, alexandra crișan, xenia chitoroagă și câștigătorul „x factor” 2015, florin răduță”, a povestit Stefan bănică.

Pentru horia brenciu, lucrurile sunt clare: „orice experiență de televiziune care îi are ca protagoniști pe delia sau bănică este clar de urmărit! Dacă mai adaugi și surprizele generate de concurenții de toate vârstele, sexele și națiile, atunci pot să spun că aștept acest sezon precum…cafeaua de dimineață! De obicei, eu beau cafeaua cu miere. Păstrând asocierea, nu știu cine va aduce mierea la „x factor”, dar știu precis cine e ursu’ din poveste!”, a povestit juratul. „dacă anul 2016 ne aduce o surpriză, atunci singurul care putea s-o ilustreze este însuși carla sau carla’s sau sergiu – pentru că acesta va fi numele lui de cod – așa cum am avut plăcerea să-l cunosc, zilele trecute, în carne și oase și… vopsea. El are o aură plină de mister, în adevăratul sens al cuvântului. Așadar, să mă ierte dacă îl voi apela, din când în când, chiar carla sau derivate ale acestui nume. Oricum, după atâția concurenți talentați din republica moldova care au fost prin bucurești, era și cazul să apară și un jurat de peste prut care să-i reprezinte pe frații noștri. Un singur sfat pentru proaspătul meu coleg: „carla, pardon, sergiu, do what you like!” Adică să facă ce-i place și ce-i zice inima!””, a mai completat horia, care întrebat ce așteptări are despre noul sezon, a răspuns fără să clipească: „cu sau fără carla, vreau să obțin încă un titlu. Dacă am făcut, totuși, istorie cu grupele anul trecut, intrând pentru prima data, după atâția ani, cu două grupe în finală, atunci cred că anul 2016 va avea pentru mine un final cu … confetti!”, a mai spus horia.
Printre noutățile pe care le aduce noul sezon se numără și faptul că anul acesta vor exista patru grupe: 14-24 fete, 14-24 băieți, peste 24 de ani și grupuri. Etapa bootcampului aduce și ea modificări majore, anul acesta jurații vor putea apela la „scaunul de aur” sau scurtătura care va duce un concurent direct în galele live ale show-ului. Până a ajunge în bootcamp însă, concurenții vor avea nevoie de 3 „da” la audițiile cu juriul, etapă ce anul acesta va avea loc între 25 iulie și 9 august, la palatul copiilor, din bucurești.


Juriul emisiunii „x factor” de la antena 1, format din delia matache, horia brenciu și è˜tefan bănică jr, trece printr-o nouă schimbare, au decis șefii postului de televiziune. Actualii jurați au funcționat în această formulă vreme de două sezoane, imediat după ce horia brenciu și è˜tefan bănică jr și-au încheiat contractele cu protv. Horia brenciu a fost jurat la show-ul concurent „vocea româniei”, iar è˜tefan bănică jr prezenta emisiunea „dansez pentru tine”, format scos din grila protv.

Advertisement

Surse apropiate producătorilor susțin că è˜tefan bănică jr va părăsi masa juriului de la „x factor”, iar în locul lui va apărea comediantul mihai bendeac. Astfel, sezonul al șaselea va fi jurizat de delia matache, horia brenciu și mihai bendeac. Delia și mihai bendeac au mai jurizat împreună la emisiunea „iumor”, difuzată tot la antena 1, alături de cheloo, fost jurat la „x factor”.

Noul sezon care se va difuza în toamnă va fi filmat în această perioadă, iar astăzi se va anunțat oficial care dintre cei trei jurați de la „x factor” va fi înlocuit și ce altă vedetă va apărea pe post.
Primul sezon „x factor” a fost jurizat de paula seling, mihai morar și adrian sînă, al doilea și al treilea sezon i-au avut ca jurați pe delia matache, cheloo și dan bittman, iar în ultimele două a funcționat formula delia matache, horia brenciu și è˜tefan bănică jr.

Contactați, cei trei jurați de la „x factor” au refuzat să dezvăluie cine pleacă și cine vine, menționând că antena 1 va anunța astăzi oficial componența noului juriu de la „x factor”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *