back to top
Bine ai venit pe Ziarul Ring
Știri exclusive din Sport, Actualitate și Monden
vineri, noiembrie 22, 2024

Vinete marinate

Distribuiți

Rapid și delicat, un fel de mâncare ce nu trebuie să lipsească din meniurile de vară.
 ingrediente
5-6 vinete
100 ml oțet
2 pahare cu apă
4 cuișoare
5 frunze dafin
10 boabe piper
3 linguri zahăr brun
1 lingură ulei
Sare
10 căței usturoi
Preparare
Se curăță vinetele de coajă, se taie felii și se rumenesc la tigaie. Se prepară o marinadă: oțet, apă, cuișoare, apă, dafin, boabe de piper, zahăr, sare și ulei. Se fierbe și se lasă la răcit. Se înmoaie fiecare felie de vânătă în marinadă și se așază într-o cratiță. Se toarnă restul de marinadă peste vinete și se dă la frigider pentru câteva zile. Se folosesc ca garnitură, sau ca atare.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole

Alte articole