ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

VESTE PROASTĂ pentru PROASPĂT căsătoriţii Oana şi Florin Budnaru

Oana Ioniţa şi iubitul său, Florin Budnaru, s-au căsătorit religios pe data de 27 iunie, la Biseria Podeanu din Bucureşti, urmând ca mai apoi să petreacă la Palatul Ghika.

Avatar

Publicat

pe

Oana Ioniţa şi iubitul său, Florin Budnaru, s-au căsătorit religios pe data de 27 iunie, la Biseria Podeanu din Bucureşti, urmând ca mai apoi să petreacă la Palatul Ghika. Cu toate că frumoasa blondă a avut parte de o nuntă de poveste, ceva îi impiedica pe cei doi să plece in luna de miere, lucru explicat chiar de Oana Ioniţă, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro

Fosta bebeluşă a deschis, recent, o altă şcoală de dans, maotiv pentru care planurile celor doi au fost date puţin peste cap, datorită programului extrem de încărcat.

„Îmi place să lucrez în televiziune, am multă experienţă şi de-a lungul timpului am trecut prin mai multe roluri”.

Am început cu dansul, am continuat cu coregrafia, apoi imitare de personaje în micile scenete, pus voci, prezentare emisiuni şi mai nou cel de mamă. Mă regăsesc în cursurile de balet şi dans pentru copii. Văd cum copiii cresc şi evoluează sub ochii mei şi mă bucur că reuşesc să contribui la dezvoltarea lor artistică” spunea Oana în trecut.

Luna de miere mai are de aşteptat

„Momentan, ne-au cam fost date peste cap planurile de vacanţă pentru că mi-am pus în cap deschiderea altei şcoli de dans. Rezultatele de până acum şi bucuria copiilor pe care îi am alături m-au făcut să cred în dezvoltarea unui nou centru al dansului şi sportului. Luna de miere cred că va mai aştepta puţin! Mă bucur că Florin este alături de mine şi mă susţine în toate planurile îndrăzneţe” ne-a declarat Oana Ioniţă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *