ZiarulRing

24-feb.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Velea, gata să o CEARĂ pe Antonia de SOȚIE: „Merită inel cu diamante”

Avatar

Publicat

pe

Astăzi (n.r.-marÅ£i), la Băneasa Shopping City a avut loc un nou eveniment Trends & Friends, organizat de stilista Adina Buzatu, invitat special fiind Babette Wasserman, desemnată în mai multe rânduri Designerul Anului de AsociaÈ›ia Bijutierilor din Marea Britanie. La eveniment, printre numeroasele vedete, cel mai mult au atras atenÈ›ia Alex Velea È™i Antonia.
Babette Wasserman creează bijuterii sub propriul nume de mai bine de un deceniu, produsele sale fiind inconfundabile. Adina Buzatu a început colaborarea cu designerul britanic încă de acum 10 ani, aducând în România colecÈ›iile de bijuterii ale acesteia.


„Vom stabili data nunÈ›ii È™i a botezului”
Cu această ocazie, Antonia a afiÈ™at un nou look, iar Alex Velea a fost foarte interesat de bijuterii. În timp ce artista se sfătuia cu Babette Wasserman, Alex Velea ne-a spus dacă a ales inelul pentru a o cere în căsătorie. El spune că toate se vor rezolva după ce divorÈ›ul Antoniei se va termina. „I-am oferit mai multe inele, dar când va avea loc cererea în căsătorie, cu siguranță îi voi dărui altul. Antonia merită inel cu diamante. Și când lucrurile vor fi rezolvate, vom stabili È™i data botezului, È™i a nunÈ›ii, dar noi formăm deja o familie”, ne-a declarat Velea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *