ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Tatăl Simonei Halep face portretul VIITORULUI GINERE

La 22 de ani, locul 5 mondial, un cont bancar ce a ajuns deja la aproape trei milioane de dolari, dar, pe de altă parte, modestă şi muncitoare, Simona Halep este, fără doar şi poate, o fată dorită de mulţi bărbaţi.

Avatar

Publicat

pe

La 22 de ani, locul 5 mondial, un cont bancar ce a ajuns deja la aproape trei milioane de dolari, dar, pe de altă parte, modestă şi muncitoare, Simona Halep este, fără doar şi poate, o fată dorită de mulţi bărbaţi. Tatăl tenismenei, Stere, a spus, pentru „ring”, care ar fi calităţile ideale ale celui care poate să cucerească inima fetei sale. Simona Halep a început în forţă noul sezon.

De pe locul 10 în clasamentul WTA, constănţeanca a urcat spectaculos la mijlocul Top Ten. La 22 de ani, având în faţă o carieră de succes pe care nicio altă tenismenă română nu a atins-o şi cu un cont în bancă ce deja a ajuns la aproape trei milioane de dolari, Simona este, cu siguranţă, „vânată” de bărbaţi. Simona nu a făcut vreo declaraţie, deocamdată, oficial, dacă ar avea un iubit.

Tatăl tenismenei, Stere, ne-a dezvăluit cum şi-ar dori să fie cel care va fi pentru o viaţă alături de fiica lui.

„Scurt… Să fie ca ea. Să se potrivească, ăsta-i un lucru important. Să aibă caracter, pentru că oamenii de genul acesta sunt mai rari. Bineînţeles, sufletul să-i fie în primul rând frumos. Adevărata frumuseţe a unui om este în interior, nu în exterior, căci asta-i trecătoare. Chiar dacă par idei venite de la un om matur, eu cred că şi Simona gândeşte la fel şi îşi doreşte aceleaşi lucruri de la cel care o să-i fie alături o viaţă”, a declarat, pentru „ring”, tatăl Simonei Halep.

Mama, pe post de „nutriţionist”

După ce a jucat în semifinale la Indian Wells, Simona a intrat, aseară, în focurile altui turneu, cel de la Miami. După ce a fost învinsă de Radwanska la Indian Wells, sportiva noastră a descoperit o mică problemă la unul dintre degetele de la picior, care s-a rezolvat cu o mică intervenţie chirurgicală.

Advertisement

„Are o problemă la un deget, o unghie încarnată care nu-i dădea pace. A suferit o mică intervenţie, peste care sper să treacă cât mai repede. Dar este o nimica toată pentru ea”, a continuat Stere Halep.

La Miami, Simona o are alături pe mama sa, Stania.

„La Miami, alături de antrenorul ei, este şi mama ei, soţia mea. Nu se gândeşte să-şi mărească stafful tehnic, îi este bine aşa cum este. Mama este nutriţionista pentru ea, cu ghilimelele de rigoare. La psiholog nu ne-am gândit pentru că nu are nevoie”, ne-a mai spus tatăl Simonei. Biserica, un loc unde merge frecvent Stere Halep ne-a povestit ce face fiica lui în puţinul timp liber pe care îl are.

„De obicei, când vine acasă, iese la un film, citeşte mult. O prindem foarte puţin în timpul unui an ca să ne bucurăm de ea. Oricum, în Constanţa vine mai rar, şi-a cumpărat un apartament în Bucureşti şi de obicei mergem noi la ea. Şi atunci merge zilnic la antrenamente, pentru că nu poate să se abată de la programul ei. Fata mea este o persoană religioasă. Ori de câte ori are timp, merge la biserică, aşa am educat-o de mică”, a conchis Stere Halep.

„Despre investirea banilor câştigaţi din tenis nu am discutat cu ea, este timp, acum trebuie să-şi vadă liniştită de tenis.”Stere Halep

„Eu am crezut în Simona de la început. În adâncul sufletului meu speram şi sper să ajungă numărul 1 mondial, nu 2 sau 3, mai ales de când am simţit adevăratul tenis, după ce intrase în Top 100. Mai e puţin şi dorinţa mi se îndeplineşte…” Stere Halep

2,97 milioane de dolari a câştigat Simona Halep până acum din tenis.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *