ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Sylvia și-a pus iubitul la treabă: vrea neapărat COPIL

Avatar

Publicat

pe

La 31 de ani, cântăreața a trecut printr-un divorț și susține că „acum știe exact ce vrea de la viață și de la un bărbat”. Dacă despre căsătorie nici nu vrea să mai audă fără contract prenupțial, Sylvia Sîrbu a dezvăluit, pentru „ring”, că prioritatea ei este un copil pe care să-l țină în brațe cât mai repede.

Cel care trebuie să-i îndeplinească artistei dorința e iubitul ei, Dragoș Udeanu, atacant la echipa de fotbal United Ploiești. „Avem o relație de trei ani și nu-mi doresc în viitorul apropiat să mă mai mărit, dar vreau să avem un copil. Pur și simplu, nu mai cred în căsătorie, nu cred că un act îmbunătățește cu ceva o relație. Fostul mariaj m-a costat mulți bani. Vreau ca lucrurile mele să rămână ale mele chiar dacă mă voi despărți. Acum, oricum, există contracte prenupțiale, ne-am mai deșteptat și noi puțin”, ne-a mărturisit Sylvia.

„În ASIA ne certam din orice fleac”

În privința carierei, Sylvia recunoaște că trăiește din muzică: „Trei sferturi din ce câștigăm noi, artiștii, trebuie să reinvestim în proiectul muzical dacă vrem continuitate. Dacă nu investești nimic, totul se duce pe apa sâmbetei. Concurența e foarte mare, iar artiștii își plătesc aproape totul din buzunar, ședințe foto, videoclipuri, piese, PR. Plus că te duci la coafor, îți mai trebuie haine, că ești persoană publică. N-aș mai vrea să fiu membră a unei trupe. În ASIA, aveam stiluri și caractere diferite și ne certam din orice fleac. Dacă ar fi să nu mai cânt cu DJ Rynno, ceea ce momentan nu se pune problema, aș avea o carieră solo”.

„Muzica e un job ca oricare altul”

Spre deosebire de alte colege, Sylvia e foarte apropiată de fani: „Nu m-am considerat niciodată vreo divă sau vreo mare vedetă. Din contră, cei care mă abordează on-line rămân uimiţi că eu chiar le răspund și, când am timp, chiar vorbesc cu ei. Muzica e în primul rând un job ca oricare altul. Adică dacă nu m-aș mai putea întreține făcând muzică, clar că m-aș apuca de altceva. Însă, într-adevăr, satisfacția publicului care îți cântă piesele compensează celelalte minusuri din meseria asta. De multe ori aș prefera să nu fiu persoană publică și să scrie lumea despre mine mizerii”.

„Am stat cu soacra, dar după ce m-am mutat cu iubitul meu, am învățat să gătesc și îmi place să fac curățenie.”, SYLVIA

12 ani de carieră muzicală are Sylvia.

„Un divorț nu e un capăt de țară… Doamne ferește să fii bolnav, să-ți moară cineva, acestea sunt adevăratele drame! E normal să suferi după o despărțire, dar nu la nesfârșit.”, SYLVIA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *