ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Surpriza de care a avut parte o femeie. Ce i-a adus motanul acasă: ”Unul, doi sau chiar trei în fiecare seară!”

Avatar

Publicat

pe

Surpriza de care a avut parte o femeie. Motanul ei i-a adus acasă niște lucruri care au lăsat-o uimită. Abia apoi a înțeles despre ce era vorba!

Surpriza de care a avut parte o femeie, stăpână a unui motan. Acesta îi aducea în fiecare zi câte ceva în dar, până când femeia a luat atitudine!

Surpriza de care a avut parte o femeie. Ce aducea motanul acasă
Jordan este numele motanului buclucaș, care iubește să-i aducă daruri stăpânei sale. Cei doi locuiesc în Pennsylvania și femeia a început să observe că se tot adună pantofi în curtea ei, care nu îi aparțin.

La început a crezut doar că era ceva ciudat, dar apoi și-a dat seama că erau daruri de la motanul său. Jordan mergea să exploreze noaptea prin cartier și nu se întorcea niciodată singur. Ci cu un pantof sau mai mulți!

De fapt, motanul era atât de meticulos încât întotdeauna avea grijă să aducă și perechea lipsă de la pantofi, așa că stăpâna lui a făcut o adevărată colecție.

BJ Ross, stăpâna pisicii, a spus că a strâns la un moment dat 80 de perechi de pantofi.

Advertisement

Dar nu doar atât. Pisica i-a adus chiar și un costum de baie! “Îmi aduce acasă unul, doi sau trei în fiecare seară.

Am avut probabil aproximativ 80 de pantofi. De asemenea, mănuși de baseball. Genunchiere și cotiere. Jucării care scârțâie. Și un costum de baie!”, a declarat Ross pentru The Dodo.

A fost găsit și un proprietar al pantofilor
Din nefericire pentru ei, stăpânii pantofilor au rămas fără ei. Proprietara pisicii nu știe cui i-ar putea aparține așa că multe perechi ajung la gunoi.

Până acum, ea a reușit să găsească o singură persoană căreia îi lipseau pantofii de pe acasă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *