ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Şoc pentru fanii Holograf! Bittman „Nu am înregistrat NIMIC”

Avatar

Publicat

pe

Cu toate că a încercat diferite tratamente în urma intervenţiei chirurgicale suferite în zona gâtului, solistul trupei Holograf mărturiseşte, pentru „ring”, că se află tot în perioada de recuperare şi că nu are nici cel mai mic indiciu când va fi pregătit să-şi revadă fanii.

„Sunt în convalescenţă. Toate ziarele au scris că mi-am revenit. Adevărul e însă altul: nu mi-am recuperat vocea complet, deci n-am înregistrat nimic”, a precizat Dan Bittman.

S-au întâlnit la o şuetă

Solistul recunoaşte că, deşi a fost văzut la studio împreună cu colegii lui, procesul de recuperare mai durează şi nu au intrat în repetiţii. „Da, într-adevăr, ne-am întâlnit marţi, dar nu pentru a repeta. Doar ne-am văzut aşa, între noi. Toate ziarele au scris că mi-am revenit… Dacă oamenii vor să scrie, n-am cum să-i opresc”, a declarat artistul.

„Nu sunt în proces cu nimeni”

În toamna anului trecut, Dan Bittman s-a operat într-o clinică din Viena, iar medicii i-au spus că se va recupera în scurt timp. Solistul a continuat să aibă probleme cu vocea, dar a preferat să recurgă la diferite tratamente. Au apărut tot felul de speculaţii conform cărora ar acuza medicii de malpraxis, dar el neagă şi mărturiseşte că nu e supărat pe nimeni şi că nici nu va ajunge în instanţă. „Nu a fost vorba de vreun proces. Este o problemă a presei care a avansat tot felul de ipoteze. Nu există un proces cu doctorii, nu există absolut nimic! Speculaţiile au pornit de la o declaraţie a mea, când am spus: «Uite ce idee bună mi-a dat presa!». Dar eu n-am întreprins nicio acţiune”, a adăugat Dan Bittman.

„Concerte?! Nu e cazul!”

Chiar dacă Holograf a înregistrat o pierdere semnificativă în buget, atât membrii trupei, cât şi Dan Bittman susţin că problemele de sănătate sunt mult mai importante, aşa că o perioadă vor sta departe de scenă. „Problemele mele de sănătate sunt mai importante decât banii. Nu am ce să vă spun de concerte. Nu ştiu nimic! Nu e cazul să vorbim de concerte. Când mă voi simţi mai bine, cu siguranţă voi anunţa”, a încheiat solistul.

„Nu am avut emoţii cu operaţia. La Viena e un sistem excepţional. Chiar am rămas impresionat că totul funcţionează formidabil şi, indiferent dacă eşti preşedinte de stat sau un nimeni, esti tratat la fel.” – DAN BITTMAN

5 luni au trecut de când vocalistul trupei Holograf, Dan Bittman, a suferit o operaţie de dificultate medie în Austria, în urma căreia a rămas fără voce.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *