Luna ianuarie este cel mai bun moment pentru un strop de detox! După două săptămâni în care ne-am răsfăţat cu cele mai delicioase (ÅŸi decadente) feluri de mâncare, în care am dublat febra cadourilor cu excesele culinare ÅŸi nu am mai Å£inut cont de nicio măsură, este cazul să revenim la un stil de viaţă echilibrat.
Noi nu te obligăm să îÅ£i reaminteÅŸti de metoda draconică a număratului caloriilor ÅŸi nici nu te sfătuim să te înfometezi. Dimpotrivă, îÅ£i recomandăm o salată cu varză ÅŸi pui, care te va ajuta să te simÅ£i mai bine, după ce ai uitat de orice măsură de sărbători!
Salata cu varză ÅŸi pui este delicioasă, sănătoasă ÅŸi se resimte ca o adevărată binecuvântare pentru organismul tulburat de alimentaÅ£ia grea a sărbătorilor. Va constitui un prânz după care te vei linge pe degete, dar ÅŸi o cină uÅŸoară, care îÅ£i va ucide golul de foame din stomac!
Ingrediente:
– 2 ½ linguri de sare kosher;
– 1 pui (aproximativ 1,5 kg);
– 1 varză (aproximativ 1 kg);
– 120 ml ulei de rapiţă sau din sâmburi de struguri;
– 60 ml oÅ£et balsamic alb;
– 1 lingură de suc proaspăt de lămâie;
– 2 linguri de ulei de susan;
– 2 linguriÅ£e de zahăr;
– 140 g de migdale tăiate;
– 50 g de seminÅ£e de susan;
– 6 cepe escalot (hasmauă sau ceapă franÅ£uzească), tăiate mărunt.
Citește continuarea aici.
Alte articole