ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Prigoană, despre Bahmu: Dacă e OCUPATĂ, nu mai are timp de gândit că MERG LA CURVE

De când Adriana Bahmuţeanu şi-a lansat colecţia de haine, fostul om de afaceri este foarte ferici

Avatar

Publicat

pe

De când Adriana Bahmuţeanu şi-a lansat colecţia de haine, fostul om de afaceri este foarte fericit. Silviu Prigoană susţine că e bine că soţia sa îşi ocupă timpul, aşa încât să nu-i facă viaţa un coşmar şi să îşi imagineze că o înşală.

Silviu Prigoană îşi apreciază mult soţia, mai ales de când aceasta şi-a găsit încă o ocupaţie, lucru care este conform principiilor lui. „Bahmu Atelier” a lansat o colecţie de haine pentru femei cu forme, afacere pe care a pus-o pe picioare fără să-i ceară ajutorul. „E bine că s-a apucat de haine, femeia are nevoie de activitate 24 de ore din 24, altfel îţi face capul calendar.

Dacă e ocupată, nu mai are timp de gândit că merg la curve, e simplu. Nu am nicio treabă cu rochiile Adrianei, s-a descurcat din banii ei. Pe mine m-a sunat doar să-i duc gunoiul de la atelier”, a declarat Silviu Prigoană pentru „ring”.

„Am lăsat afacerile, acum sunt bonă”

Dacă, în anii trecuţi, Silviu Prigoană era un om de afaceri prosper căruia lucrurile îi mergeau ca pe roate, în ultimele luni se rezumă la educaţia copiilor. Dacă doreşte ca soţia să fie ocupată, trebuie să „plătească” prin timpul petrecut cu cei mici, lucru de care însă nu se plânge. „Am lăsat toate afacerile la o parte, iar acum sunt bonă, asta e meseria mea. Ce mai am de făcut acum, la pensie, decât să-mi cresc copiii? Am mai multe activităţi cu cei mici: înot, patinaj, traforaj, modelări cu plastilină şi alte activităţi care le plac copiilor şi ajută la educaţia lor”, a mai adăugat Silviu Prigoană.

„În afaceri nu sunt sentimente, cifrele vorbesc”

Deşi s-a retras din afaceri, Prigoană are câteva principii clare atunci când vine vorba de făcut bani. Nu ţine cont de nicio relaţie de prietenie sau legătură de familie, ci îşi urmează scopul eliminându-i din firmă pe cei ineficienţi. „În afaceri nu sunt sentimente, cifrele vorbesc

Cu cea mai mare prietenie, când a fost nevoie l-am concediat pe cel care nu mi-a adus profit. Primul pe care l-am dat afară din firmă a fost fratele meu. Afacerile sunt afaceri”, ne-a mai spus fostul businessman.

Advertisement

„În manualul de afaceri este o regulă: cumpără-ţi cea mai confortabilă casă şi cea mai sigură maşină pe care ţi-o permiţi. Restul sunt investiţii taxabile şi impozabile degeaba. Eu cam asta am urmărit să fac, nu iahturi şi avioane.”, SILVIU PRIGOANĂ

https://ziarulring.ro/stiri/monden/222942/Prigoana-despre-Bahmu-Daca-e-OCUPATA-nu-mai-are-timp-de-gandit-ca-MERG-LA-CURVE-

„În afaceri, dacă nu negociam totul la sânge, nu aş fi făcut atât de mulţi bani.”, SILVIU PRIGOANĂ
CELE MAI NOI

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *