ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ponta: „Nimeni nu se pricepe mai bine la murdăriile din proiectul Roşia Montană decât Traian Băsescu”

Avatar

Publicat

pe

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că „nimeni nu se pricepe mai bine la murdăriile din proiectul Roşia Montană” decât preşedintele Băsescu, şeful Guvernului comentând astfel afirmaţiile şefului statului potrivit cărora în Bucureşti există „un protest curat” şi la Roşia Montană unul „fabricat”.

„Nimeni nu se pricepe mai bine la murdăriile din proiectul Roşia Montană, pentru că dânsul de aia îl promovează de atâţia ani. Nu am cunoştinţele domniei sale, de ani de zile de când se luptă pentru proiectul de la Roşia Montană cred că ştie şi ce e murdar şi ce e curat. Sunt convins că o să vă spună la următoare emisiune la care vine”, a spus Ponta, întrebat despre afirmaţiile lui Băsescu despre protestele de la Bucureşti şi Roşia Montană.

Întrebat în legătură cu faptul că Dan Şova a afirmat la Comisia specială Roşia Montană că afacerea RMGC are „conotaţii imorale” şi că exită „aspecte cu conotaţii penale„, Ponta a spus că nu a avut informaţii privind comiterea unor fapte penale la Roşia Montană.

„Cred că Şova s-a uitat pe internet, ca Blejnar, (…) De unde să ştie el de lucruri penale?”, a spus Ponta.

În legătură cu faptul că şeful SRI a declarat că protestele pe tema Roşia Montană au fost „puse la punct” de grupuri anarhiste, Ponta a arătat: „Primesc şi eu informări foarte bune şi utile şi de la SRI şi de la SIE şi de la celelalte, dar nu pot să comentez. Ce a spus şeful SRI este arhisuficient”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, într-o emisiune la Pro TV, că vrea să îşi păstreze o poziţie de neutralitate în proiectul exploatării miniere de la Roşia Montană.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *